Οι «αιώνιοι» πελάτες του Ολυμπιακού!

Εδώ και δύο σεζόν οι παίκτες αλλάζουν, οι προπονητές αλλάζουν, το γήπεδο αλλάζει, αλλά το αποτέλεσμα παραμένει αναλλοίωτο!

Όπως ακριβώς συνέβη στον α’ γύρο της αγωνιστικής περιόδου 2020/21, έτσι και στον αντίστοιχο του πρωταθλήματος CYTA 2021/22 ο Ολυμπιακός (όχι απλώς έμεινε αήττητος, αλλά) νίκησε Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ!

Σύντομη αναδρομή: Πέρυσι, οι «μαυροπράσινοι» είχαν καταβάλει 1-0 το «τριφύλλι» στο Μακάρειο (79’ Μανρίκε) για την 9η αγωνιστική,

με προπονητή τον Γιάννη Πετράκη. Δύο αγωνιστικές αργότερα, με υπηρεσιακό τον Κώστα Σεραφείμ, είχαν επικρατήσει 1-0 των «γαλαζοκιτρίνων» στο ΓΣΠ (28’ Μάντζης).

Στην τρέχουσα περίοδο, υπό την τεχνική ηγεσία του Γιώργου Πετράκη, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 1-0 του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ για τη δεύτερη αγωνιστική (26’ Σάλι) και με το ίδιο σκορ υπέταξε στο ίδιο γήπεδο και την Ομόνοια για την πέμπτη αγωνιστική (54’ Πεχλιβάνης).

Τέσσερις νίκες σε διάστημα μικρότερο του ενός χρόνου, όλες με ανέπαφη εστία και το ίδιο σκορ. Αν αυτό το σερί δεν καθιστά τους «μαυροπράσινους» σε αφεντικά της Λευκωσίας, τότε τι (άλλο) άραγε;

Keywords
Τυχαία Θέματα