«Παραδειγματική τιμωρία και απολογία για βάναυση συμπεριφορά. Και λίγα έκανα!»

Την παραδειγματική τιμωρία του Αμπντουλαχί Σεχού για το μαρκάρισμα στον Γουακάσο που οδήγησε στο κάταγμα περόνης του Σενεγαλέζου, καθώς και απολογία εκ μέρους των ιθυνόντων της πρωταθλήτριας ζήτησε ο Χριστόφορος Τορναρίτης.

Σε ανάρτησή του στα social media ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού αναφέρει συγκεκριμένα τα ακόλουθα: 

«Δεν ζω πλέον μέσα στην άρνηση, είμαι αυθεντικός και πάντα λέω την αλήθεια σε αυτά

που βλέπω και πιστεύω και αυτοί που με γνωρίζουν καλά ξέρουν για του λόγου το αληθές.

Δεν είχα δει προηγούμενως τη φάση αυτή. Ο ποδοσφαιριστής μας Γουακάσο, έχει κάταγμα και θα χρειαστεί εγχείρηση για να του βάλουν πλατίνες. Πιθανώς να μείνει για ένα χρόνο έξω από τα γήπεδα, που μόλις έχει επιστρέψει.

Στο διάλειμμα και μετά το τέλος του παιγνιδιού αρκετοί παράγοντες της Ομόνοιας μιλούσαν άσχημα στο διαιτητή και στο τέλος του παιγνιδιού στον ξένο VARίστα. Ήμουν παρών και έκανα αυτά που έκανα, που στο τέλος ήταν λίγα και δεν μετάνιωσα βλέποντας την φάση. Σωστός και ο διαιτητής, σωστός και ο VARίστας και αναμένουμε από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου να τιμωρήσει παραδειγματικά αυτή την ενέργεια. Τέτοιες αντιαθλητικές και βάναυσες συμπεριφορές πρέπει να μείνουν μακριά από τα γήπεδα. Επίσης οι παράγοντες της Ομόνοιας τουλάχιστον να ζητήσουν συγνώμη για τη συμπεριφορά τους.

Πάντα με Αγάπη».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παραδειγματική,paradeigmatiki