Οδηγός έπεσε πάνω σε πεζούς στη Μελβούρνη (vid)

Οδηγός αυτοκινήτου χτύπησε μεγάλο αριθμό πεζών στην περιοχή της Μελβούρνης στην Αυστραλία.

Σύμφωνα με το BBC, ο οδηγός χτύπησε στο κέντρο της πόλης, μεταξύ του σταθμού τρένων στη Φλίντερς Στριτ ανάμεσα στις οδούς Ελίζαμπεθ και Σουόνστον.

Η αστυνομία έχει συλλάβει τον δράστη και ένα ακόμα άντρα, με τον αριθμό των τραυματιών να είναι τουλάχιστον 16, ενώ προς το παρόν είναι άγνωστο αν πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση ή για ατύχημα.

Η υπηρεσία ασθενοφόρων της Μελβούρνης αναφέρει ότι παρέχεται ιατρική βοήθεια σε

12 ανθρώπους που τραυματίστηκαν όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς, στην Μελβούρνη.

Έξι από τους τραυματίες μεταφέρονται σε δύο νοσοκομεία της πόλης.

Μεταξύ των τραυματιών είναι και παιδάκι προσχολικής ηλικίας που έχει τραυματιστεί στο κεφάλι, ενώ δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση των τραυματιών.

Σύμφωνα με το δίκτυο Sky News Australia, ένα παιδί προσχολικής ηλικίας περιλαμβάνεται στους σοβαρά τραυματίες.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι το αυτοκίνητο παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη σε πολυσύχναστη διασταύρωση και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα επάνω στο πλήθος των πεζών.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Μελβούρνης 3AW ότι άκουσε κραυγές και είδε ανθρώπους «να πετούν προς όλες τις κατευθύνσεις».

Η περιοχή ήταν γεμάτη με ανθρώπους που έκαναν τα χριστουγεννιάτικα ψώνια τους. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή.

Τον Ιανουάριο, αυτοκίνητο έπεσε επάνω σε πλήθος πεζών στο κέντρο της Μελβούρνης, σκοτώνοντας έξι. Την ώρα της τραγωδίας, ο οδηγός του αυτοκινήτου που εθεωρείτο ύποπτος για το μαχαίρωμα του αδελφού του βρισκόταν υπό την καταδίωξη της αστυνομίας.

Police are currently attending an incident on Flinders Street between Elizabeth and Swanston streets where a vehicle has collided with a number of pedestrians. Police have arrested the driver of the car. Extent of injuries are not known at this stage. (1/2)

Victoria Police (@VictoriaPolice) December 21, 2017

Bίντεο από τον πανικό που επικράτησε:

Breaking: Video of reactions after SUV mows down people in Melbourne, Australia. At least 15 injured. Witnesses report that car did not slow down before the ramming. pic.twitter.com/sY6wPRC4SC

— PM Breaking News (@PMBreakingNews) 21 Δεκεμβρίου 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα