Οδηγοί προσοχή: Κλειστό μέρος αυτ/δρομου Λ/σου - Λ/σιας

Κλειστό λόγω εκτέλεσης οδικών έργων, θα είναι σήμερα από τις 7π.μ., μέχρι και τις 5μ.μ., τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας.

Πρόκειται για τμήμα, μήκους τριών χιλιομέτρων περίπου, το οποίο εκτείνεται από την έξοδο Ζυγίου, μέχρι την έξοδο Χοιροκοιτίας. Λόγω των εργασιών, θα κλείσουν και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας με κατεύθυνση τη Λευκωσία. Η τροχαία κίνηση προς την πρωτεύουσα, θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Aστυνομική ανακοίνωση εξάλλου επισημαίνει ότι οδηγοί όσοι θα κινηθούν στην περιοχή Τροόδους,

θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί καθώς λόγω ελαφράς χιονόπτωσης, όλοι οι δρόμοι έχουν καταστεί ολισθηροί.

Δείτε εδώ: Σαββατοκύριακο..στο ψυγείο!Δείτε πότε ρίχνει χιόνι και βοχές

Μικροπροβλήματα, σύμφωνα με την Αστυνομία, παρουσιάζονται λόγω εκτέλεσης εργασιών και στο δρόμο Κιτίου – Μαζωτού, στην επαρχία Λάρνακας. Τμήμα του δρόμου, μήκους 2 Km περίπου, από τη συμβολή του παρά το πάρκο καμήλων, μέχρι τη συμβολή του με το δρόμο προς Κιβισίλι, είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση λόγω εκτέλεσης οδικών έργων. Η τροχαία κίνηση, διοχετεύεται μέσω του παραλιακού δρόμου Μαζωτού-Περβολιών.

Η Αστυνομία υπενθυμίζει τέλος, όσους θα κινηθούν στο κέντρο της Λευκωσίας, ότι η λεωφόρος Μακαρίου είναι κλειστή για τα οχήματα, αφού λειτουργεί αυτές τις μέρες, ως "Λεωφόρος Χριστουγέννων".

Keywords
Τυχαία Θέματα