Ανόρθωση: Δεν έχει πάτο το βαρέλι!

Η Ανόρθωση συνεχίζει να αδικεί τον εαυτό της, συνεχίζει όπως ένα αυτοκίνητο που κατηφορίζει χωρίς φρένα, συνεχίζει να έχει τα χάλια της.

Άλλη μία αγωνιστική χωρίς νίκη περνάει για την Ανόρθωση, που δέχθηκε μία απαράδεκτη ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα. Δεν ήταν αρκετή η εμφάνιση του πρώτου 45άλεπτου, ο τροχός στην επανάληψη γύρισε προς τη Νέα Σαλαμίνα,

οι παίκτες του Λέβι δεν διαχειρίστηκαν σωστά το υπερ τους προβάδισμα και την πλήρωσαν.

Το γράψαμε ξανά, το γράφουμε και σήμερα, ο μεγαλύτερος εχθρός της Ανόρθωσης είναι ο κακός της εαυτός. Υπάρχουν πολλές αδυναμίες, μπόλικα λάθη και αναρωτιόμαστε αν αυτή η ομάδα μπορεί να διορθωθεί ή να καλυτερέψει λίγο τη θέση στην οποία βρίσκεται. Η κατάσταση είναι δύσκολη και επικίνδυνη, το τρίποντο δεν ήρθε, η ψυχολογία των παικτών είναι στα κάτω της, ενώ συνεχίζει να βρίσκεται στη 10η θέση με μόλις 15 βαθμούς.

Απαράδεκτό και πρωτάκουστο για μία ομάδα όπως η Ανόρθωση, που συνεχίζει να χάνει έδαφος, να είναι ασταθής. Μέχρι πότε ο κόσμος θα πιστεύει σε αυτήν την ομάδα και θα βρίσκεται δίπλα της; Η υπομονή εξαντλείται στην Ανόρθωση. Από τη μία το οικονομικό, από την άλλη το διοικητικό και σήμερα το αγωνιστικό. Σίγουρα αν σήμερα ερχόταν μία νίκη οι συγκυρίες θα ήταν διαφορετικές.

Keywords
Τυχαία Θέματα