Οδήγησε την Μπράιτον στην παραμονή αλλά απολύθηκε!

Η εντός έδρας ήττα με 4-1 από την Μάντσεστερ Σίτι στο ματς που χάρισε το δεύτερο διαδοχικό πρωτάθλημα στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Κρις Χιούτον στον πάγκο της Μπράιτον, με τη διοίκηση του συλλόγου να ανακοινώνει επίσημα τη Δευτέρα τη λύση της συνεργασίας μαζί του.

Η ανακοίνωση μάλιστα για την αποχώρηση του 60χρονου Ιρλανδού τεχνικού φέρει την υπογραφή του προέδρου της Μπράιτον, ο οποίος ευχαρίστησε μάλιστα

τον Κρις Χιούτον για τη δουλειά που προσέφερε στο σύλλογο.

"Ο Κρις έκανε εξαιρετική δουλειά τα τελευταία 4,5 χρόνια. Αναμφίβολα, αυτή ήταν μία από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που έπρεπε να πάρω ως πρόεδρος της Μπράιτον, την οποία όμως πήρα εξαιτίας του ότι υποφέραμε στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Με τρεις νίκες σε 23 ματς Premier League βρεθήκαμε σε τρομερό κίνδυνο. Έχοντας αυτό το γεγονός στο μυαλό μου καθώς και τις εμφανίσεις μου, ένιωσα πως ήταν η σωστή στιγμή για αλλαγή.

Ο Κρις θα μνημονεύεται πάντα ως ένας από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία του συλλόγου μας. Θα ήθελα να του ευχηθώ κάθε επιτυχία για το μέλλον εκ μέρους όλων των ανθρώπων του συλλόγου.

Θα είναι πάντα καλοδεχούμενος στο Amex Stadium", ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Μπράιτον, Τόνι Μπλουμ, με τον Κρις Χιούτον να μένει στην ιστορία ως ο προπονητής που μπόρεσε και ανέβασε τους "γλάρους" στην Premier League το 2017, μετά από απουσία 34 χρόνων.

Από: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα