Οχι Ισκο στην Ρεάλ

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αρνήθηκε την ανανέωση που του πρότειναν οι Μαδριλένοι, εξηγώντας τους ότι έχει αποφασίσει να φύγει το καλοκαίρι.

Πριν από δύο μήνες η Ρεάλ έκανε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του Ισκο, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Αυτό κυκλοφόρησε την Πέμπτη στην Ισπανία, με τον μάνατζερ του παίκτη να εικάζεται πως είχε ξεκόψει κάθε προσπάθεια στην ομάδα, λέγοντας: «Ο Ισκο δεν επιθυμεί να διαπραγματευτεί με την Ρεάλ και θέλει να αποχωρήσει το καλοκαίρι».

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός πήρε αυτή την απόφαση, καθώς έπειτα από τέσσερις σεζόν στην Μαδρίτη δεν έγινε ποτέ βασικός. Εχει υπογράψει έως τον Ιούνιο του 2018 και αυτό σημαίνει πως το καλοκαίρι θα είναι η μοναδική ευκαιρία των Μερένγκες να τον πουλήσουν και να έχουν κάποιο όφελος. Ολα δείχνουν λοιπόν ότι ο Ισκο αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα