Ο Τσίπρας φόρεσε γραβάτα - Πανηγυρική ομιλία για έξοδο στο Ζάππειο

Φορώντας γραβάτα εμφανίστηκε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας το βράδυ της Παρασκευής 22 Ιουνίου.

Ο Αλέξης Τσίπρας φόρεσε τελικά γραβάτα, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο Ζάππειο με αφορμή τη συμφωνία της

χώρας για το χρέος. Ο Τσίπρας είχε πει ότι μόνη προϋπόθεση για να φορέσει γραβάτα ήταν η έξοδος της χώρας από τα μνημόνια.

Με κόκκινη γραβάτα λοιπόν, ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η κυβέρνησή του παρέλαβε μια χώρα στο χείλος του γκρεμού.

Νωρίτερα είχε δηλώσει κατά την διάρκεια της συνάντησής του με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, ότι θα έπρεπε να βρει πρώτα πουκάμισο για να φορέσει γραβάτα.

Ο κ.Παυλόπουλος υποδεχόμενος τον κ.Τσιπρα του θύμισε πως του έχει χαρίσει μία γραβάτα ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι υπονοώντας ότι ήρθε η ώρα να την φορέσει. "Μου έχουν δώσει όλοι, αλλά..." απάντησε ο κ.Τσίπρας με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να παρεμβαίνει σημειώνοντας ότι η πρώτη γραβάτα δώρο ήρθε από το Ρέντσι και βέβαια ακολούθησαν και άλλοι καθώς ήταν γνωστό το στοίχημα που είχε βάλει ο πρωθυπουργός.

Σημειώνεται ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός έλαβε αρκετές φορές δώρο γραβάτα, με τελευταία αυτήν από τον Πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ η οποία μάλιστα δεν αποκλείεται να είναι η ίδια με αυτήν που φόρεσε το βράδυ της Παρασκευής στο Ζάππειο.

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του ωστόσο, ο Αλέξης Τσίπρας έβγαλε την γραβάτα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "τόσα χρόνια έδινα την μάχη χωρίς γραβάτα".

Keywords
Τυχαία Θέματα