Ο Τοβέν υπέγραψε για πέντε χρόνια στην Τίγκρες!

Παίκτης της Τίγκρες ως το 2026 θα είναι ο Φλοριάν Τοβέν, με τον Γάλλο διεθνή μεσοεπιθετικό της Μαρσέιγ να μένει ελεύθερος στο φινάλε της σεζόν και να επιλέγει το Μεξικό για να συνεχίσει την καριέρα του, απορρίπτοντας προτάσεις από την Ευρώπη.

Μέτα από 10 χρόνια παρουσίας στα ευρωπαϊκά γήπεδα όπου φόρεσε τη φανέλα των Γκρενόμπλ, Μπαστιά, Μαρσέιγ και Νιούκαστλ, ο Φλοριάν Τοβέν είναι πλέον έτοιμος για το υπερατλαντικό ταξίδι για να δείξει τις σπουδαίες ποδοσφαιρικές του ικανότητες και στην Κεντρική Αμερική.

Συγκεκριμένα στην Τίγκρες,

με την διάσημη μεξικανική ομάδα να έρχεται σε συμφωνία με τον 28χρονο Γάλλο εξτρέμ, που μένει ελεύθερος από την Μαρσέιγ στο φινάλε της σεζόν, και να υπογράφει μαζί του πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας που θα τον κρατήσει σε αυτήν ως το 2026.

Ο Τοβέν είχε πρόταση από την διοίκηση της Ολιμπίκ για ανανέωση της συνεργασίας τους, καθώς και από άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, εντούτοις επέλεξε το Μεξικό ως τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, όπου θα βρει τον Αντρέ-Πιερ Ζινιάκ, που έκανε το ίδιο ακριβώς δρομολόγιο το 2015.

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: sport24

Keywords
Τυχαία Θέματα