Ο Σύνδ. Αξιογράφων χαιρετίζει την αποκατάσταση των μισθών

Ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων χαιρετίζει την απόφαση της κυβέρνησης να αποκαταστήσει σταδιακά τους μισθούς που αποκόπηκαν στο παρελθόν λόγω της κρίσης και καλεί την κυβέρνηση να μεριμνήσει για τα μέλη του συνδέσμου.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του χαιρετίζει επίσης την αποκατάσταση του επιδόματος πολύτεκνης μάνας, καθώς και την άμεση μερική αποζημίωση των πληγέντων από το χαλάζι φρουτοπαραγωγών.

Οι ενέργειες αυτές της κυβέρνησης, σημειώνει, αποδεικνύουν πέρα πάσης αμφιβολίας ότι όταν υπάρχει θέληση υπάρχει και ο τρόπος.

«Ο Σύνδεσμος», προσθέτει η ανακοίνωση,

«αναμένει από την κυβέρνηση, τη Βουλή και τα κόμματα να μεριμνήσουν για την αποκατάσταση και των 17.000 μελών του Συνδέσμου, τα οποία υπήρξαν τα πρώτα θύματα της αδηφαγίας των τραπεζών και των ελλιπών ελέγχων των εποπτικών αρχών».

Ο Σύνδεσμος έχει ήδη ζητήσει συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών και ευελπιστεί ότι σύντομα θα διευθετηθεί αυτή η συνάντηση για να γίνει ενημέρωση από τον Υπουργό για το νομοσχέδιο που ετοιμάζεται για την «αποζημίωση» των κατόχων αξιογράφων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα