Ο Στρόβολος γιορτάζει, Χριστούγεννα φωνάζει!!!

Ο Δήμος Στροβόλου σας προσκαλεί στη χριστουγεννιάτικη εορταστική εκδήλωση «Ο Στρόβολος γιορτάζει, Χριστούγεννα φωνάζει!!!», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και την Κυριακή 10 και 11 Δεκεμβρίου 2016, από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 8:30 το βράδυ, στον δημοτικό χώρο στάθμευσης επί της οδού Σταυρού και λεωφόρου Ι. Χ΄΄Ιωσήφ.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα από μουσικά

και χορευτικά σχήματα από σχολεία και σχολές στον Στρόβολο και όχι μόνο. Πέραν των 1200 ατόμων κάθε ηλικίας θα συμμετάσχουν στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και θα μας παρουσιάσουν υπέροχες μελωδίες και χορούς, που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον.

Επιπρόσθετα, παιδικές δραστηριότητες (μπαλονοκατασκευές, φιγούρες Disney, ζωγραφική προσώπου) και παράσταση από ταχυδακτυλουργό θα διασκεδάσουν τους μικρούς μας φίλους.

Ταυτόχρονα, ποικιλία εδεσμάτων, γλυκών και ποτών θα πωλούνται στον χώρο της εκδήλωσης, ενώ η City Markets θα συμμετάσχει στην εκδήλωση με την πώληση χειροποίητων κατασκευών και χριστουγεννιάτικων στολιδιών.

Οι επισκέπτες της εκδήλωσης θα μπορούν να παρκάρουν εντός του Δημοτικού Σχολείου Σταυρού (δυτική είσοδος από την οδό Προμηθέως).

Σας περιμένουμε όλους σε ένα διασκεδαστικό, εορταστικό διήμερο!

Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες 22 470470

Διοργανωτής: Δήμος Στροβόλου

Χορηγός Επικοινωνίας: Ράδιο Πρώτο

Μεγάλοι Χορηγοί: Cyta, Coffee Island

Χορηγοί: Λογιστική Accounting 4U, ΜΙΜΑΡ

Υποστηρικτές: HB Munchen, Carecar, Food-ba, Electrical LTD, Twins

Keywords
Τυχαία Θέματα