Ο Σωφρόνης για τη… ρεβάνς με Καρμιώτισσα και τον Χάουγκεν

Στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι της για το 2020 η ΑΕΚ υποδέχεται στην Αρένα την Καρμιώτισσα, της οποίας η νίκη στο Τσίρειο είχε προκαλέσει την αποδέσμευση του Σωφρόνη Αυγουστή από τον Απόλλωνα.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από κάθε επίσημο παιχνίδι ο τεχνικός των Λαρνακέων αναφέρθηκε στο πώς αντιμετωπίζει τη δεύτερη αναμέτρησή του με το σύλλογο των Πάνω Πολεμιδιών, αλλά και στον Φρέντρικ Χάουγκεν που αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα από το παζάρι του Ιανουαρίου.

Αναλυτικά όσα

δήλωσε ο Αυγουστή για...

…το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα: «Πρέπει να δουλέψουμε αρκετά για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Η Καρμιώτισσα είναι μια καλή ομάδα, έχει εξαιρετική μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση. Στόχος μας οι τρεις βαθμοί και να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία».

…τον Φρέντρικ Χάουγκεν ο οποίος αναμένεται στο νησί μας την ερχόμενη Κυριακή: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής με παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Άμπραχαμ (σ.σ. Γκονθάλεθ). Θέλαμε να κινηθούμε γρήγορα, αλλά αυτό δεν μας απασχολεί αυτή την στιγμή. Μας απασχολεί μόνο το αυριανό παιχνίδι».

…το αν βλέπει το αυριανό παιχνίδι σαν ρεβάνς της ήττας του με τον Απόλλωνα: «Δεν το βλέπω σαν ρεβάνς. Είναι νέο παιχνίδι για μένα, ούτε προϊστορίες βλέπω».

…το αν θα γίνουν άλλες κινήσεις: «Όπως είπα και τις προηγούμενες φορές, θα γίνει μόνο αν είναι να έρθει κάποιος παίκτης για να μας βοηθήσει. Φέραμε ένα παίκτη έτοιμο, με αγωνιστικά λεπτά».

…το αν θα πραγματοποιηθούν και οι τέσσερις προσθήκες: «Αυτό θα το αποφασίσουμε μετά το αυριανό παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σωφρόνης, Καρμιώτισσα, Χάουγκεν,sofronis, karmiotissa, chaougken