Ο ΣΚΟΛΑΡ βράβευσε τους αθλητές του

Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ολυμπιακού σκοπευτηρίου Λάρνακας, ο Σκοπευτικός Όμιλος της πόλης βράβευσε τους πρωταθλητές σκοπευτές του για τη χρονιά που πέρασε. Η όλη εκδήλωση συνδυάστηκε με την κοπή της βασιλόπιτας του σωματείου και σ’ αυτήν παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της ΣΚΟΚ, της ΟΠΑΠ Κύπρου και του ΚΟΑ,

καθώς και αθλητές και μέλη του ΣΚΟΛΑΡ.

Μιλώντας στην τελετή, ο πρόεδρος του Ομίλου Προκόπης Γαβριηλίδης αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του σωματείου και στις επιτυχίες των σκοπευτών τη χρονιά που πέρασε και συγχάρηκε όλους όσους διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους στα διάφορα πρωταθλήματα της ΣΚΟΚ. Στο σκοπευτή του ΣΚΟΛΑΡ Ανδρέα Χάσικο, που θα εκπροσωπήσει την κυπριακή σκοποβολή στο σκητ ανδρών, στους επικείμενους Ολυμπιακούς αγώνες, ευχήθηκε κάθε επιτυχία και ευόδωση των προσπαθειών του για την κατάκτηση ενός Ολυμπιακού μεταλλίου. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν επίσης, οι Πάμπος Χρίστου εκ μέρους της ΟΠΑΠ Κύπρου και Αιμίλιος Ιντιάνος εκ μέρους του ΚΟΑ, οι οποίοι συγχάρηκαν το δ.σ. του Ομίλου για τις δραστηριότητές του και τους αθλητές για τις επιτυχίες τους και δήλωσαν την ετοιμότητα των οργανισμών που εκπροσωπούν για συνεχή στήριξη τόσο των αθλητών όσο και του σωματείου.

Στην τελετή βραβεύτηκαν οι ακόλουθοι αθλητές σε κάθε αγώνισμα:

ΣΚΗΤ: Ανδρέας Χάσικος, Νίκος Βάκη, Σέβος Μήλας και οι έφηβοι Αλέξανδρος Παναγή, Εμμανουήλ Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Λοϊζίδης, και Χρίστος Μούζουρος.

ΤΡΑΠ: Λεόντιος Λεοντίου, Αδάμος Σελίπας, Χριστόδουλος Χριστοδουλίδης και οι έφηβοι Πέτρος Αναστασίου, Άγγελος Χρυσάνθου, Ευτύχιος Σωτηρίου και Ανδρέας Ιερωνυμίδης.

ΔΙΠΛΟ ΤΡΑΠ: Λεόντιος Λεονίου και Τζιοβάνης Σαββίδης

ΣΠΟΡΤΙΓΚ: Ανδρέας Βασιλείου, Κωνσταντίνος Αριστοφάνους, Γιάννης Κωνσταντίνου και ο έφηβος Ανδρόνικος Χρίστου.

ΚΟΜΠΑΚ: Λάκης Καγιάς, Κωστάκης Κωνσταντίνου και Κωνσταντίνος Αριστοφάνους.

Keywords
Τυχαία Θέματα