Όλα όσα συνέβησαν στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Διαβάστε το φιλμ της αναμέτρησης ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός. Όλα όσα συνέβησαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα.



Ένα ακόμα παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό ήταν επεισοδιακό. Αυτή τη φορά η

αναμέτρηση διεκόπη οριστικά στο 90ό λεπτό, ενώ ακολούθησαν σοβαρά επεισόδια στις κερκίδες οπαδών με τα ΜΑΤ, ενώ η ρεβάνς βρίσκεται στον αέρα μετά τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη πως ο "δικέφαλος" δεν θα κατέβει στην Αθήνα.

Ας θυμηθούμε όμως από την αρχή όλα όσα συνέβησαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Τούμπα.
Στράβωσε από την αρχή

Η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε καλά. Ένα υβριστικό πανό ήταν η αιτία σύγκρουσης μεταξύ οπαδών με τους σεκιούριτι του γηπέδου και της Αστυνομίας. Τελικά κατέβηκε υπό το βλέμμα των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού που είχαν μπει για το πρώτο "πάτημα" στον αγωνιστικό χώρο εκείνη την ώρα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με μία μικρή καθυστέρηση, λόγω των βεγγαλικών που έπεφταν.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι ερυθρόλευκοι ζήτησαν δυο πέναλτι σε αντίστοιχες φάσεις πάνω στον Κώστα Φορτούνη.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, δέχθηκε αντικείμενο στην πλάτη με αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά η αναμέτρηση.
Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον διαιτητή Μήτσιο να μην καταλογίζει πέναλτι του Καπίνο πάνω στον Ρόμπερτ Μακ στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης κι ενώ το σκορ ήταν στο 2-1 υπέρ του Ολυμπιακού.
Στη συνέχεια ο Σλοβάκος αποβλήθηκε, καθώς έφτυσε τον διαιτητή Μήτσιο.
Αυτός ήταν και ο λόγος που η κερκίδα ξέσπασε. Στον αγωνιστικό χώρο έπεσαν φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα με αποτέλεσμα να διακοπεί εκ νέου το παιχνίδι.
Μετά από λίγα λεπτά οι δυο ομάδες επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο κι ενώ όλα έδειχναν πως θα τελείωσε το ματς, οπαδοί έκαναν ντου και η αναμέτρηση διεκόπη οριστικά.
Από εκείνο το σημείο και ύστερα ακολούθησε ένας μικρός χαμός. Οι κερκίδες πήραν φωτιά, οπαδοί μάχονταν με αστυνομικούς και η κατάσταση ξέφυγε από κάθε όρια.

"Δεν θα κατέβουμε στον επαναληπτικό"

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε στον OTE την ώρα των επεισοδίων και έριξε δριμύ κατηγορώ στους διαιτητές, την ΕΠΟ και αποκάλυψε πως ο ΠΑΟΚ δεν θα κατέβει στην Αθήνα για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης".
Αγνοώντας όλες τις ποινές που επιφέρει μία τέτοια απόφαση.
Στη συνέντευξη Τύπου του Μάρκο Σίλβα υπήρξε ένταση με αποτέλεσμα να μην ολοκληρωθεί.
Λίγο αργότερα ο Ιγκόρ Τούντορ έκανε λόγο για βρώμικο σύστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα