Σίλντενφελντ: "Είμαι λίγο σοκαρισμένος"

Σε ιστοσελίδα της πατρίδας του μίλησε ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός Γκόρντον Σίλντενφελντ. Ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης αναφέρθηκε για τις πρώτες του εντυπώσεις στην Κύπρο, τις καιρικές συνθήκες, την προπόνηση, τη ζωή και για την ομάδα του.

«Είναι ζέστη σαν πως και είσαι στην κόλαση! Για τρεις μέρες η θερμοκρασία ήταν 45 βαθμοί, σήμερα έπεσε στους 38. Πεθαίνουμε στην προπόνηση. Όταν βγεις έξω στον ήλιο αισθάνεσαι ότι είσαι στη φωτιά σαν να ήσουν στην Έρημο. Προπονούμαστε στις 8 το πρωί και στις εφτά

το απόγευμα. Εδώ είναι ζέστη μέχρι τον Οκτώβριο και 323 μέρες το χρόνο είναι ηλιόλουστες.

Για τις προπονήσεις κάτω από τέτοιες καιρικές συνθήκες :
Είμαι λίγο σοκαρισμένος. Προπονούμαστε στις 8 το πρωί δεν μπορώ να σταθώ στα πόδια μου, τρέχουμε τρεις φορές από ένα χιλιόμετρο και αισθάνομαι σαν να τρέχω έξι φορές από 100 χιλιόμετρα. Είναι αρκετά κουραστικό και σου παίρνει όλη την ενέργεια, ωστόσο εδώ κουράζεσαι μόνο με την έκθεση στον ήλιο.

Στη συνέχεια ο Κροάτης αμυντικός ανέφερε
Η Λάρνακα είναι μία ωραία πόλη, τουριστική. Οδηγούν από τα αριστερά για να αναφέρει για την ομάδα μας πως είναι ένα σύλλογος που στα καλύτερα του αγωνίστηκε στο Champions League και στο Europa League. Ήταν όταν πρόεδρος ήταν ο Ανδρέας Παντελή. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν έχουν καλά αποτελέσματα, ωστόσο ο Παντελή επέστρεψε και τώρα χτίζεται μία νέα ομάδα που θα επιστρέψει στις επιτυχίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα