Ο Σεραφείμ στο Ράδιο Πρώτο για Φαρίας (ηχητικό)

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Κώστας Σεραφείμ μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για όλα τα μεταγραφικά νέα της ομάδας, τον Φαρίας, αλλά και την περίπτωση του Ζιάμπαρη, ο οποίος προσπαθεί να μείνει ελεύθερος από τον ΟΦΗ και να έρθει Κύπρο για να ενταχθεί άμεσα στην ομάδα.

Αναλυτικά

οι δηλώσεις του Κώστα Σεραφείμ:

"Γνωρίζουμε τις δυσκολίες, είμαστε σε θέση που μας δινει το δικαίωμα να ελπίζουμε για το θαύμα. Βλέπουμε τη δική μας ομάδα, χάσαμε από την Ομόνοια με τον τρόπο που χάσαμε. Μας λυπεί που χάσαμε στις καθυστερήσεις, δεν έχουμε την πολυτέλεια να κοιτάζουμε πίσω. Θέλουμε βαθμολογικό όφελος για να κάνουμε βήμα σωτηρίας. Από τη στιγμή που τα λάθη ήταν εις βάρος και των δύο ομάδων, ήταν ανθρώπινα, μία αδύναμη διαιτησία. Δεν βλέπω να υπήρχε σκοπιμότητα. Μακάρι όλοι να το έβλεπαν όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ.

Με ενδιαφέρει η ομάδα μου να είναι εντάξει στο γήπεδο και ο καθένας να κάνει τη δουλειά του. Εγώ πάω γήπεδο και δεν ξέρω καν ποιος είναι ο διαιτητής. Οι ομάδες που θα μας αντιμετωπίσουν είναι υποψιασμένες. Μέσα από τις μεταγραφές, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την ομάδα μας ακόμη πιο δυνατή. Τους δύο μεσοεπιθετικούς που πήραμε τούς είδαμε και με την Ομόνοια. Οι άλλες δύο θέσεις είναι μεσοαμυντικοί, υπάρχει καταρχήν συμφωνία με τον Ζιάμπαρη και προσπαθεί να πάρει την ελευθέρα του από τον ΟΦΗ για να τον έχουμε μαζί μας για το παιχνίδι της Δευτέρας με την Αλκή. Η περίπτωση του Φαρίας δεν υφίσταται για εμάς, γιατί ο ποδοσφαιριστής είναι με υποσχετική στον ΑΠΟΕΛ και δεν μπορεί να έρθει και σ' εμάς δανεικός. Μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρχει ανακοίνωση για τον τέταρτο ποδοσφαιριστή. Δεν είναι από Ελλάδα, αν όλα πάνε καλά θα έχουμε ανακοίνωση. Είναι δύσκολο να τον έχουμε όμως στο επόμενο παιχνίδι.

Ο Σαμάρας είναι τραυματίας, ο Πολυκάρπου κάνει αγώνα δρόμου και ο Χίντι θα απουσιάσει με κάρτες".

Keywords
Τυχαία Θέματα