"Κίνητρο για να συνεχίσουμε στα ίδια επίπεδα"

Για τρίτη σερί σεζόν η Ομόνοια ανακηρύχθηκε τρίτη καλύτερη ομάδα της χρονιάς στην εκδήλωση Αρίστων της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 9 Ιανουαρίου, στο «Χίλτον Παρκ».

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις των «πρασίνων» για τη νέα αυτή διάκριση και χαρακτηριστική είναι η δήλωση στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ www.volleyball.org.cy του αρχηγού πετοσφαιρικού τμήματος Φώτου Ιωάννου,

ο οποίος ανέφερε ότι «Η ανάδειξή μας σε τρίτη καλύτερη ομάδα της χρονιάς, μας περιποιεί τιμή και μόνο. Αποτελεί ένα κίνητρο για να συνεχίσουμε με στόχο η Ομόνοια να συνεχίσει στα ίδια επίπεδα, με στόχο τις κατακτήσεις τίτλων στην Κύπρο, αλλά και νέες ευρωπαϊκές διακρίσεις».

Το 2017, η Ομόνοια κατέκτησε το τρίτο σερί πρωτάθλημα, έφθασε στον Τελικό Κυπέλλου, όπου έχασε από τον Παφιακό 3-2, ενώ κατέκτησε το Σούπερ – Καπ κερδίζοντας αυτή τη φορά τον Παφιακό με 3-2 σετ.

Στην Ευρώπη η Ομόνοια αγωνίστηκε στον δεύτερο γύρο του Champions League, όπου στον πρώτο αγώνα «διέλυσε» την ομάδα Jedistvo Βemax από το Μαυροβούνιο με 3-0 σετ, ενώ κέρδισε και στο Μαυροβούνιο με 3-2. Στην επόμενη φάση αγωνίστηκε με την πολωνική Jastrebski Wegiel, την οποία είδε στα «μάτια», αλλά έχασε και τα δυο παιχνίδια με 0-3 στο Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία, με 0-3 και 3-0 σετ.

Παρά τον αποκλεισμό, δεν σταμάτησε εκεί η ευρωπαϊκή πορεία, αλλά η Ομόνοια συνέχισε στη φάση των οκτώ τελικών του CEV Cup Aνδρών, όπου αντιμετώπισε την ελβετική Armiswil, όπου στην Ελβετία έχασε άδικα με 0-3 σετ, ενώ κέρδισε στο «Ελευθερία» με 3-2 σετ, αλλά αποκλείστηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα