Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ συναντήθηκε με εκπροσώπους του Τριάθλου

Θέμα εύρυθμης λειτουργίας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου συζητήθηκε στη συνάντηση του Προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέα  Μιχαηλίδη και Μελών του ΔΣ, με εκπροσώπους του αθλήματος.

Η συνάντηση έγινε στα γραφεία του ΚΟΑ την Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021 και όπως τόνισε ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με σκοπό ο Οργανισμός να προσφέρει τις καλές του υπηρεσίες για επίλυση των

προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Τρίαθλο. Ο κ. Μιχαηλίδης έκαμε έκκληση όπως βρεθεί λύση στα διάφορα προβλήματα, διότι κυρίως είναι οι αθλητές που τιμωρούνται από αυτή την εξέλιξη, πράγμα το οποίο ο ΚΟΑ δεν θέλει να συμβαίνει.

Οι εκπρόσωποι του Τριάθλου εξέφρασαν τις θέσεις και απόψεις τους, οι οποίες όπως είπε ο κ. Μιχαηλίδης θα εξεταστούν από την ολομέλεια του ΔΣ ΚΟΑ.

Εκ μέρους του ΚΟΑ παρευρέθηκαν επίσης τα Μέλη ΔΣ Κάλλη Χατζηϊωσήφ, Ανδρόνικος Ανδρονίκου &Σωτήρης Αδάμου, η Γενική Διευθύντρια Μαίρη Παπαμιλτιάδη, ο Νομικός Σύμβουλος Σωτήρης Σαμψών και ο προϊστάμενος αγωνιστικού αθλητισμού Πάρις Αβρααμίδης.

Από το Τρίαθλο παρέστησαν οι Θεοφάνης Γεωργίου, Χρυστάλλα  Αβρααμίδου, Στέλιος Χαραλάμπους, Ηρακλής Ηρακλέους, Παναγιώτης Νταής, Πάμπος Σπανούδης, Ροβέρτος Λυκούργου, Στάθης Χριστοφή και οι Νομικοί Λουϊζα Πρωτοπαπά &Λεωνίδας Μούσουλος.

Δελτίο Τύπου

Keywords
Τυχαία Θέματα