Ο πρόεδρος της La Liga θεωρεί τον Άνσου Φάτι καλύτερο από τον Εμπαμπέ

Ο Χαβιέρ Τέμπας έχει εξαιρετική άποψη για τον Άνσου Φάτι και φρόντισε να το δείξει με άκρως εντυπωσιακό τρόπο, δηλώνοντας πως τον θεωρεί καλύτερο ακόμα και από τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Μπορεί οι Μέσι και Ρονάλντο να ερίζουν για τον τίτλο του κορυφαίου εδώ και σχεδόν 15 χρόνια όμως τα τελευταία χρόνια έχει ανατείλει και το άστρο του Κιλιάν Εμπαπέ, με τον Γάλλο επιθετικό να προκαλεί σοκ και δέος με το επίπεδό του και τις επιτυχίες που έχει ήδη αν και είναι μόλις 22 ετών.

Στη χρονιά της ενηλικίωσής του κατέκτησε

το Παγκόσμιο Κύπελλο έχοντας καθοριστική συμβολή στην προσπάθεια της εθνικής Γαλλίας στα γήπεδα της Ρωσίας το 2018 ενώ μετά από το τρομερό ξεπέταγμα που είχε με τη φανέλα της Μονακό (κατέκτησε μαζί της πρωτάθλημα Γαλλίας και έφτασε ως τα ημιτελικά του Champions League) είναι ο ηγέτης της Παρί Σεν Ζερμέν τα τελευταία χρόνια.

Η περασμένη σεζόν τον βρήκε να μετράει 27 γκολ και 7 ασίστ στην Ligue 1 ενώ και φέτος είναι ο παίκτης που κάνει τη διαφορά, αναγκάζοντας την Παρί να δώσει μάχη με την Ρεάλ για να τον κρατήσει στο "Παρκ Ντε Πρενς".

Την ίδια ώρα πάντως υπάρχει κάποιος που θεωρεί πως ο Εμπαπέ έχει σοβαρό "αντίπαλο" και αυτός δεν είναι άλλος από τον Άνσου Φάτι, με τον Χαβιέρ Τέμπας να αποθεώνει τον νεαρό φορ της Μπαρτσελόνα με ιδιαίτερο τρόπο.

"Θεωρώ πως ο Άνσου Φάτι είναι καλύτερος από τον Κιλιάν Εμπαπέ", δήλωσε ο πρόεδρος της ισπανικής λίγκας θέλοντας να αναδείξει το τεράστιο ταλέντο του Ισπανού επιθετικού, με μία δήλωση ωστόσο που εμπεριέχει μεγάλο βαθμό υπερβολής, δεδομένης της απόστασης που χωρίζει τους δύο παίκτες στην παρούσα φάση.

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα