Ομόνοια: Κρατά τη νίκη, βλέπει τη συνέχεια

Στην Ομόνοια κρατούν τους τρεις βαθμούς από το παιχνίδι του Σαββάτου και βλέπουν τη συνέχεια. Είναι αλήθεια ότι οι «πράσινοι» δεν έφτασαν σε υψηλά σημεία απόδοσης απέναντι στον Ερμή, όμως η επιμονή έφερε το ποθητό αποτέλεσμα, έστω στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ο Μπαντιμπάγκα κέρδισε το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Σέρινταν και η Ομόνοια πρόσθεσε τους τρεις βαθμούς στη συγκομιδή της. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έφτασε στους 37 βαθμούς, πέρασε για πρώτη φορά φέτος στην τέταρτη θέση μαζί με τον Απόλλωνα, με τον οποίο στην ισοβαθμία υπερτερεί και

πλέον ετοιμάζεται για τη δύσκολη έξοδο στην Πάφο την ερχόμενη Κυριακή. Αυτή ήταν η πέμπτη νίκη στις τελευταίες επτά αγωνιστικές, αφού μετρά δύο λευκές ισοπαλίες στα εκτός έδρας ντέρμπι με Απόλλωνα και Ανόρθωση. Γενικά, με τον κ. Μιλόγεβτς στον πάγκο στο πρωτάθλημα, η Ομόνοια μετρά έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα με συντελεστή τερμάτων 14-5. Άξιον αναφοράς είναι και το γεγονός ότι η Ομόνοια κράτησε ανέπαφη την εστία της για πέμπτη σερί αγωνιστική, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά τη φετινή περίοδο.
Στην Ομόνοια, που κοιτούν μπροστά, ο επόμενος στόχος που θέτουν είναι η τρίτη θέση. Μπορεί η διαφορά τη δεδομένη στιγμή να βρίσκεται στους επτά βαθμούς, όμως στο «Ηλίας Πούλλος» αυτό που λένε είναι ότι υπάρχουν αρκετές ακόμα αγωνιστικές και όλα μπορούν να συμβούν.

Μπήκε στο «πετσί» της
Από τα νέα αποκτήματα, ο Καρλίτος είναι μέχρι στιγμής ο ποδοσφαιριστής που δείχνει να έχει ενσωματωθεί πλήρως με την υπόλοιπη ομάδα. Παίκτης που αναμένεται με την πάροδο του χρόνου και με περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του να προσφέρει πιο πολλά στην ομάδα στα μετόπισθεν. Βεβαίως μεγάλο ρόλο παίζει και η προϋπηρεσία του στο νησί, αφού δεν ήρθε σε κάποιον άγνωστο τόπο, αλλά ξέρει το πρωτάθλημα, την Ομόνοια και τις απαιτήσεις που υπάρχουν, τόσο από τη διοίκηση, όσο και από τον κόσμο.
Ο Όρσουλιτς ήταν στο αρχικό σχήμα, όμως στη συνέχεια έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, δείχνοντας ότι ακόμα δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Έτσι κι αλλιώς ο Κροάτης βρέθηκε στο αρχικό σχήμα λόγω έλλειψης αμυντικών μέσων. Όσον αφορά τον Φλορέσκου, δεν μπορεί να κριθεί από τα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε και με μόλις μία προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα