Ο Πετεβίνος για το ναυάγιο με Ρανέγκι (ηχητικό)

Δεν προχωράει του Ματίας Ρανέγκι στον ΑΠΟΕΛ, κάτι που αποκάλυψε και ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Νεκτάριος Πετεβίνος. "Στη συνάντηση δεν υπήρξε καμία συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές", το σχόλιο του. Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο.

Δεν προχωρά του Ρανέγκι

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου του ΑΠΟΕΛ στο Ράδιο Πρώτο:

Για το ναυάγιο με Ρανέγκι: Η κάθοδος του Ρανέγκι στην

Κύπρο δεν προδιέθετε συμφωνία στο οικονομικό. Υπήρξε μία συνάντηση του ποδοσφαιριστή και των εκπροσώπων του με τον Τόζα Σάμπουριςτ. Στην σημερινή συνάντηση δεν υπήρξε καμία συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και προχωράμε σε άλλες περιπτώσεις. Μία μεταγραφική περίοδος ψάχνουμε το θέμα των προτεραιοτήτων όχι του συνολικού προγραμματισμού. Προτεραιότητα είναι ο αριστερός μπακ και ο κεντρικός επιθετικός.

"Για τον αντίπαλο, περιμένουμε τον επαναληπτικό για να δούμε τελικά ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε. Αύριο στην Ουαλία θα είναι ο Γιώργος Κωστή για να παρακολουθήσει τον αγώνα. Σήμερα μετά από 3ημερο ρεπό άρχισε η προετοιμασία και θα έχουμε αύριο φιλικό στις 20:00 με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο Δασάκι. Μετά θα αναμένουμε να δούμε τον προορισμό και το πρόγραμμα του ταξιδιού".

Για την κινητικότητα στα διαρκείας: Τα διαρκείας κινούνται σε έντονους ρυθμούς έχουνε ξεπεραστεί τα 1300.

Keywords
Τυχαία Θέματα