Ο Πετεβίνος για Τελικό, Κρίστιανσεν και ανανεώσεις (Ηχητικό)

Για τον μεγάλο τελικό της Τετάρτης με τον Απόλλωνα, το θέμα Κρίστιανσεν και των ανανεώσεων μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά έκανε τοποθέτηση για τον τελικό τονίζοντας όσον αφορά το κλίμα που πρέπει να επικρατήσει: «Από την πλευρά του ΑΠΟΕΛ το κάνει και πρέπει να γίνει και από πλευράς Απόλλωνα. Έγινε στο παρελθόν από τον Απόλλωνα και ευελπιστούν να μην ξανά

γίνουν ώστε να γίνει ένας τελικός χωρίς παρατράγουδα. Από αγωνιστική πλευράς υπάρχουν όλες οι συγκυρίες να γίνει είναι πολύ καλός αγώνας και ο καλύτερος να κερδίσει».

Για τα αγωνιστικά νέα είπε: «Θα ξεκαθαρίσει στην αυριανή προπόνηση ωστόσο είναι δύσκολο να προλάβει ο Εμπεσίλιο».

Για το θέμα Κρίστιανσεν απάντησε: «Ότι είναι δεδομένη η πρόθεση του να συνεργαστεί με τον ΑΠΟΕΛ και δεν θα συζητούσαμε εάν δεν υπήρχε κάτι τέτοιο. Μετά τον τελικό θα ξεκαθαρίσει μετά τον τελικό για το αν θα παραμείνει ο κ. Κρίστιανσεν στον Αρχάγγελο».

Μίλησε επίσης για το θέμα των ανανεώσεων: «Είναι ξεκάθαρες οι προθέσεις του ΑΠΟΕΛ για στο θέμα των ανανεώσεων. Όποτε έχουμε νεότερο ανακοινώνεται επίσημα όπως έγινε πρόσφατα με τον Βινίσιους».

Για τα εισιτήρια του τελικού είπε: «Υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια μόνο στο Νότιο Πέταλο με την προπώληση να είναι ελεύθερη».

Keywords
Τυχαία Θέματα