Ο Παντελή και η σκούπα του

Ποδοσφαιρική χρονιά ήταν για την Ανόρθωση και πάει. Πάλι αποτυχημένη. Πάλι αναμένονται αλλαγές, γιατί ο προγραμματισμός δεν ήταν πετυχημένος. Γιατί άλλα πίστεψαν κάποιοι και άλλα παρουσιάστηκαν στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την νέα αποτυχία, δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την τραγική πορεία στο πρωτάθλημα και τον ντροπιαστικό αποκλεισμό στο κύπελλο. Δεν υπάρχει δικαιολογία για το γεγονός ότι για μια ακόμη χρονιά είναι εκτός Ευρώπης. Για όσα έγιναν φέτος, δεν υπάρχει δικαιολογία. Μόνο καταμερισμός ευθυνών.

Από

την διοίκηση του Πουλλαϊδη, τον τεχνικό διευθυντή Αλμπέρτο Μπενίτο, τον προπονητή Αντονιο Πουτσε και πολλούς από τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν το καλοκαίρι και που μοιάζουν όπως εκείνους που είχε χαρακτηρίσει ο πρώην προπονητής της Εθνικής, Ανδρών Άγγελος Αναστασιάδης, ότι έρχονται με τα καράβια. Ευθύνες σαφώς έχει και ο Ρόνι Λέβι. Ο Ισραηλινός κατάφερε να διορθώσει ότι διορθωνόταν στο πρωτάθλημα αλλά την Τετάρτη έχει τεράστια ευθύνη για την εξάρα από τον Απόλλωνα.

Ο κόσμος της Ανόρθωσης κουράστηκε από τις αποτυχημένες χρονιές. Κουράστηκε από τα ωραία λόγια κάθε έναρξη της χρονιάς. Απογοητεύεται βλέποντας την ομάδα του να παραπαίει. Κουράστηκε από υποσχέσεις. Η επόμενη ημέρα φέρνει τον Ανδρέα Παντελή να κρατά μια σκούπα στα χέρια του και έτοιμος να καθαρίσει τα κακώς έχοντα στην Ανόρθωση. Η αυριανή συνάντηση που θα έχει με τον Ρόνι Λέβι θα ξεκαθαρίσει το θέμα προπονητή. Με τα σημερινά δεδομένα δύσκολα θα συνεχίσει ο Ισραηλινός. Αλλά ακόμα και να μείνει με τα πρώτα στραβά αποτελέσματα θα τον τελειώσουν. Η βαριά ήττα από τον Απόλλωνα πλήγωσε τους πάντες στην ομάδα με τον Λέβι να είναι ένας από αυτούς που έχει ευθύνη. Το κλίμα δεν τον σηκώνει.

Σε ότι αφορά τους ποδοσφαιριστές, όπως όλα δείχνουν, λίγοι θα συνεχίσουν και την νέα χρονιά. Ο Ανδρέας Παντελή έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα, όποιος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε δύσκολες καταστάσεις δεν μπορεί να μείνει στην Ανόρθωση και από αυτούς τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν τώρα στην ομάδα, πολλοί δεν μπορούν. Κρίσιμη λοιπόν η αυριανή ημέρα για το μέλλον της Ανόρθωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα