Νορβηγικά ΜΜΕ: Σπάει την σιωπή της η μάνα της 4χρονης

Μονοπωλεί και τα νορβηγικά μέσα η απαγωγή της 4χρονης Μαριέ Ελένης που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Απριλίου σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο στην Δασούπολη.

Τα νορβηγικά μέσα επικαλούνται δηλώσεις τόσο του δικηγόρου της μητέρας της 4χρονης όσο και του δικηγόρου του 48χρονου πατέρα του παιδιού εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί σχετικό ένταλμα σύλληψης από τις κυπριακές αρχές.

Η μητέρα είπε σύμφωνα με τον δικηγόρο της ότι της επιτέθηκαν δυο ή τρεις κουκουλοφόροι έξω από το νηπιαγωγείο και αμέσως μετά έτρεξαν προς το μαύρo Range Rover

το οποίο ήταν έξω από το νηπιαγωγείο.Γείτονες σύμφωνα με το TV2 άκουσαν την μητέρα να φωνάζει με κλάματα, «Βοήθεια, βοήθεια, μου παίρνουν το παιδί».

Το απογεύμα σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η μητέρα ενημερώθηκε ότι το παιδί είναι μαζί με τον πατέρα του και πρώην σύζυγό της. Ο δικηγόρος της μητέρας ανέφερε στο κανάλι ότι θα επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του πατέρα, πίσω στην Νορβγία προκειμένου να βρεθεί μια λύση στην υπόθεση.

Δείτε εδώ: Η απαγωγή που συγκλόνισε το παγκύπριο – Όλα όσα έγιναν

Ο δικηγόρος του πατέρα επαναλαμβάνει ότι το παιδί είναι με τον πατέρα του και είναι καλά στην υγεία του χωρίς ωστόσο να δίνει περαιτέρω πληροφορίες για το που βρίσκονται. Πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ότι το παιδί είναι στα κατεχόμενα, είναι εις γνώση της Αστυνομίας Κύπρου οι οποίες βρίσκονται σε επαφή με τις κατοχικές αρχές μέσω της δικοινοτικής επιτροπής.

Δείτε εδώ: 1 χρόνο μετά οι γκάνγκστερ κατάφεραν την απαγωγή της Μαριέ

Στο νορβηγικό TV2 αναφέρονται δηλώσεις του πατέρα πίσω, το 2016 όταν πραγματοποιήθηκε η πρώτη επιχείρηση απαγωγής του παιδιού, ο οποίος σε καμιά περίπτωση δεν παραδέχθηκε ότι απήγαγε το παιδί του αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν σχεδίασε οποιαδήποτε απαγωγή απλώς ήθελε το παιδί του πίσω στο σπίτι τους, μέσω των αρχών, κάτι το οποίο δεν κατάφερε. «Και οι δυο έχουμε δικαιώματα στο παιδί μας», ανέφερε τότε ο πατέρας της 4χρονης Μαριέ Ελένης.

Δείτε εδώ: Συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου για απαγωγή 4χρονης (pic)

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο TV2 ο Λάρης Βραχίμης, δικηγόρος της μητέρας, ο πατέρας σύμφωνα με τις αρχές, βρίσκεται στην Κύπρο και δεν έχει διαφύγει. Οι αρχές είναι σχεδόν βέβαιες ότι δεν διέφυγε από την Κύπρο ο πατέρας λέει ο κ.Βραχίμης, στο TV2.

Δείτε εδώ: Αυτό είναι το αγγελούδι που απήχθη από νηπιαγωγείο (pic)

Keywords
Τυχαία Θέματα