Ο Ούτσα για το περιστατικό με τον Μιλόγεβιτς και το μέλλον

Ο Ούτσα Λομπιανίτσε αποφάσισε όπως αποχωρήσει από την Ομόνοια μετά από σύγκρουση που είχε με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς αναφέρουν τα ΜΜΕ της Γεωργίας. Η ιστοσελίδα sportall.ge, φιλοξενεί συνέντευξη του Γεωργιανού αμυντικού

Απόσπασμα από τις δηλώσεις του Λομπιανίτσε:

"Πρόσφατα ήρθε στην ομάδα νέος προπονητής, είχα μία σύγκρουση μαζί του και με απέκλεισε για 10 μέρες από τις προπονήσεις. Το ποδόσφαιρο δεν είναι απλά μία δουλειά για εμένα. Ήθελα να κάνω αυτή τη συνέντευξη για να πω κάποια πράγματα.

Ο προπονητής έχει την άποψή του κι εγώ έχω τη δική μου.

Πιο συγκεκριμένα είχε συμβεί κάτι κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΛ. Δεν μπορώ να μείνω στην Ομόνοια με τέτοια κατάσταση. Είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου και έχω ήσυχη τη συνείδηση μου. Μέχρι να βρω νέα ομάδα, θα προπονούμαι στην Ομόνοια. Μόλις εμφανιστεί κάποια ομάδα, θα μείνω ελεύθερος και δεν θα υπάρξει κανένας λόγος καθυστέρησης.

Στην Ομόνοια έχω άριστη σχέση με όλους τους υπαλλήλους και όλο το προσωπικό. Τώρα είμαι στην αναμονή για μία νέα πρόταση από άλλη ομάδα.

Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, όμως δεν υπάρχει κάτι που αξίζει για την ώρα. Πρώτα από όλα ήθελα να πω την ιστορία μου και να μάθουν όλοι όσοι δεν γνωρίζουν πως φεύγω από την Ομόνοια. Ίσως κάποιοι να νόμισαν πως λόγω του ότι τελείωσε η δεκαήμερη τιμωρία μου, δεν υπήρχε κανένα θέμα και θα επέστρεφα στους αγωνιστικούς χώρους".

Keywords
Τυχαία Θέματα