Ο ΟΚΥΠΥ ζητεί ιατρούς για κάλυψη αναγκών σε ΤΑΕΠ στα Γενικά Νοσοκομεία

Ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) ανακοινώνει την πρόθεση του να προβεί σε αγορά υπηρεσιών από Ιατρικούς Λειτουργούς για ενίσχυση των Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών (ΤΑΕΠ) λόγω των αυξημένων αναγκών που προκύπτουν από την πανδημία του Covid-19.

Η χρονική διάρκεια των συμβάσεων θα είναι για ένα (1) μήνα με δικαίωμα ανανέωσης ανά μήνα μέχρι να μην υφίσταται πια η ανάγκη.

Οι αιτήσεις αφορούν όλα τα Νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν για ποιο

Νοσηλευτήριο ενδιαφέρονται να εργαστούν.
Το ποσό αμοιβής για κατηγορία 1 και κατηγορία 2 είναι €7.409 ανά μήνα και για κατηγορία 3 είναι €4.000 ανά μήνα.

Οι αιτήσεις που θα υποβάλλονται θα καταχωρούνται σε κατάλογο σύμφωνα με την κατηγορία στην οποία εμπίπτουν οι ενδιαφερόμενοι, τον οποίο θα ελέγχει ο Προϊστάμενος της Μονάδας Ανάπτυξης και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού του ΟΚΥπΥ και η Αγορά υπηρεσιών θα πραγματοποιείται σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες των Νοσηλευτηρίων.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως επικοινωνήσουν με την κα. Άντρη Σταυρίδου για πληροφορίες, στον αριθμό 22060643.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση a.stavridou@shso.org.cy υποβάλλοντας συμπληρωμένα τα έντυπα 1, 2 και 3 των παραρτημάτων καθώς και όσα πιστοποιητικά/βεβαιώσεις/πτυχία απαιτούνται σύμφωνα με την παρούσα.
Αρ. Φακ. ΟΚΥπΥ 13.25.001.240

Αρ. Προσφοράς: Γ.Τ 84/21

Οι θέσεις θα αρχίσουν να κληρώνονται από τις 28/04/2021. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πληρούν τις πιο κάτω βασικές προϋποθέσεις:

Κατηγορία 

1. Ιατρός με ειδικότητα:

I. Κάτοχος Ειδικότητας στην Γενική Ιατρική ή Παθολογία ή Χειρουργική ή Επειγοντολογία ή Εντατικολογία ή Καρδιολογία ή Πνευμονολογία ή Ορθοπεδική (Να επισυναφθεί αντίγραφο άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος από το Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο για το τρέχον έτος και αντίγραφο πιστοποιητικού ειδικότητας αναγνωρισμένο από το Ιατρικό Συμβούλιο Κύπρου)

II. Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας (Να επισυναφθούν αντίγραφα πιστοποιητικών) Ή Κατηγορία 2

2. Ιατρός με ειδικότητα που δεν εμπίπτει στις πιο πάνω αναφερθείσες ειδικότητες της κατηγορίας 1:

I. Κάτοχος Ειδικότητας

(Να επισυναφθεί αντίγραφο άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος από το Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο για το τρέχον έτος και αντίγραφο πιστοποιητικού ειδικότητας αναγνωρισμένο από το Ιατρικό Συμβούλιο Κύπρου)

II. Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας  (Να επισυναφθούν αντίγραφα πιστοποιητικών) Ή Κατηγορία 3

3. Ιατρός χωρίς ειδικότητα
I. Εγγεγραμμένος στο μητρώο Ιατρών Κύπρου και να έχει σε ισχύ άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος από το Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο για το τρέχον έτος  (Να επισυναφθούν αντίγραφα πιστοποιητικών).

II. Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας (Να επισυναφθούν αντίγραφα πιστοποιητικών/βεβαιώσεων)

Να δηλωθεί η κατηγορία στην οποία εμπίπτουν οι ενδιαφερόμενοι, στο Έντυπο 1 του Παραρτήματος Εντύπων Προτεραιότητα θα δοθεί σε Ιατρικούς Λειτουργούς με ειδικότητα που εμπίπτουν στην κατηγορία 1, θα ακολουθήσει η κατηγορία 2 και μετά η κατηγορία 3.

Σε περίπτωση υποβολής περισσότερων αιτήσεων από τις εκάστοτε ανάγκες η επιλογή θα γίνεται με την διαδικασία κλήρωσης ανά κατηγορία.

Αιτήσεις από ενδιαφερόμενους που έχουν συμπληρώσει πέραν των 28 μηνών εργασίας στο σύνολο με αγορά υπηρεσιών, θα απορρίπτονται.

Τα καθήκοντα και οι ευθύνες των εν λόγω Ιατρών αφορούν:

- (α) Εκτελεί καθήκοντα Ιατρικής (Διαχείριση βαρέως πασχόντων ασθενών και πάσης φύσεως προβλημάτων που άπτονται της υγείας των ασθενών που προσέρχονται σε Τμήματα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών).

- (β) Τηρεί και υποβάλλει τα απαραίτητα στοιχεία για την εργασία που επιτελεί

- (γ) Συμμορφώνεται με την Νομοθεσία και τις Εγκυκλίους του Υπουργείου Υγείας.

Ο Ανάδοχος υποχρεούται να τηρεί τη νομοθεσία περί Προσωπικών Δεδομένων.

- Τα καθήκοντα της θέσης Ιατρού ΤΑΕΠ συνεπάγονται απασχόληση σε εξαήμερη βάση με σύστημα βάρδιας συμπεριλαμβανομένης και της νυχτερινής εργασίας, Κυριακές και επίσημες αργίες, ανάλογα με της ανάγκες του τμήματος. Το σύνολο όμως των ωρών εργασίας δεν θα υπερβαίνει τις 37,5 ώρες την εβδομάδα.

- Σε περίπτωση έκτακτων αναγκών ο ανάδοχος δύναται να κληθεί να εργαστεί πέραν των 37,5 ωρών και όχι περισσότερο από 48 ώρες εβδομαδιαίως Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει με την υποβολή αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος να προσκομίσουν τα ακόλουθα:

- Έντυπο 1- Πινάκας Κατάταξης Ιατρού

- Έντυπο 2 -Πίνακας Δήλωσης Επαρχίας Προτίμησης

- Έντυπο 3 -Βιογραφικό Σημείωμα

- Όλα τα πιστοποιητικά/βεβαιώσεις /πτυχία που απαιτούνται σύμφωνα με την παρούσα

- Βεβαίωση για πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας με βάση τον Αναθεωρημένο Κατάλογο Αποδεκτών τεκμηρίων από την Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας σε απαιτούμε από σχέδια Υπηρεσίας Δημοσίων θέσεων επίπεδα. (Επισυνάπτεται ο σχετικός κατάλογος ως Συνημμένο 1)

- Ασφαλιστική Κάλυψη για νομική ευθύνη έναντι επαγγελματικής/ιατρικής αμέλειας που να υπερβαίνει το συνολικό ποσό των €170.000,00 η οποία θα καλύπτει τον ιατρό που εμπλέκεται στη θεραπεία του. Η ασφάλεια θα πρέπει να καλύπτει επίσης τραυματισμό, σωματική βλάβη ήάλλη ζημιά και θάνατο, συνέπεια αμέλειας, αβλεψίας ή παράλειψης του προσφοροδότη να συμμορφωθεί με τους όρους της Σύμβασης Δημοσίου αυτής.

Η ασφαλιστική κάλυψη για νομική ευθύνη έναντι επαγγελματικής αμέλειας πρέπει να έχει ημερομηνία λήξης δύο (2) μήνες μετά την ημερομηνία λήξης της σύμβασης.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα