Ακροδεξιό ντελίριο Λαγού μετά τη σύλληψη

«Είμαι σε βελγικό περιπολικό. Οι κλέφτες, άθεοι και ανθέλληνες με πάνε φυλακή. Μένω πιστός για Χριστό και Ελλάδα. Ζήτω η Ελλάς, ζήτω η ορθοδοξία», ανέφερε ακόμα ο καταδικασθείς σε 13 χρόνια φυλάκιση από τις ελληνικές αρχές για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και οπλοκατοχή

Ο Γιάννης Λαγός αντέδρασε... άμεσα στη σύλληψή του στις Βρυξέλλες

από τις βελγικές Αρχές και τόνισε πως είναι περήφανος που δεν προσκύνησε ποτέ, προβαίνοντας σε ακροδεξιό παραλήρημα.  

«Είμαι σε βελγικό περιπολικό. Οι κλέφτες, άθεοι και ανθέλληνες με πάνε φυλακή. Μένω πιστός για Χριστό και Ελλάδα. Είμαι περήφανος που δεν προσκύνησα ποτέ. Ζήτω η Ελλάς, ζήτω η ορθοδοξία» έγραψε στο Twitter ο καταδικασθείς σε 13 χρόνια φυλάκιση από τις ελληνικές αρχές για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και οπλοκατοχή.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αποφάσισε, με συντριπτική πλειοψηφία, την άρση της ασυλίας του καταδικασθέντα για τα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής. Ακολούθως έγινε γνωστό πως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εις βάρος του.

Στη συνέχεια επιχείρησε να βγει από το σπίτι του στο Βέλγιο, όπου τον περίμεναν αστυνομικοί και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Τις τελευταίες εβδομάδες τον παρακολουθούσαν, άλλωστε, βέλγοι αστυνομικοί, οι οποίοιο ήταν σε επαφές με τις ελληνικές Αρχές.

{https://twitter.com/IoannisLagos3/status/1386991901207932928?s=20}

Keywords
Τυχαία Θέματα