Ο Ντράξλερ... λύτρωσε την Παρί που νίκησε με 9 παίκτες την Μετς

Ο Γιούλιαν Ντράξλερ... λύτρωσε την Παρί Σεν Ζερμέν στο 93ο λεπτό και της έδωσε την νίκη με 1-0 επί της Μετς με την φιναλίστ του Champions League να ολοκληρώνει τον αγώνα με 9 ποδοσφαιριστές.

Μετά τις δύο ήττες από την Λανς και την Μαρσέιγ, η Παρί πήρε την πρώτη της νίκη στην Ligue 1, επικρατώντας της

Μετς με 1-0 χάρη σε μία κεφαλιά του Ντράξλερ στο 93ο λεπτό. Η Παρί ολοκλήρωσε τον αγώνα με 9 ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Ντιαλό και του τραυματισμού του Μπερνάτ, με τον Τούχελ να έχει ολοκληρώσει τις αλλαγές του.

Η Παρί κυριάρχησε σε όλη την διάρκεια του αγώνα και στο πρώτο μέρος έχασε αρκετές ευκαιρίες με τους Ντι Μαρία και Ικάρντι. Στο δεύτερο μέρος η Παρί έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές στο 65ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη του Ντιαλό και έκτοτε ανέβασε ρυθμούς χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες για γκολ με Ντι Μαρία και Ντράξλερ.

Η Μετς προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να απειλήσει, ενώ ξαφνικά βρέθηκε με δύο παίκτες περισσότερους, όταν ο Μπερνάντ τραυματίστηκε και η Παρί ήδη είχε χρησιμοποιήσει τις τρεις αλλαγές της. Παρά το γεγονός ότι έπαιζε με 9, η Παρί κατάφερε να φτάσει στην νίκη στο 93ο λεπτό, όταν ο Ντράξλερ βρέθηκε στην περιοχή και με κεφαλιά έκανε το 1-0, παίρνοντας το... ριμπάουντ από μία φάση του Ικάρντι.

Keywords
Τυχαία Θέματα