Ο Νο1 DJ του πλανήτη στον No1 μουσικό σταθμό της Κύπρου!

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την “πρεμιέρα” της συνεργασίας του Super FM με τον Hardwell, τον no.1 DJ του πλανήτη!

Από το Σάββατο 09 Μαίου, και κάθε Σάββατο το “Hardwell On Air” το δημοφιλές radio show του Ολλανδού σούπερ στάρ DJ, θα μεταδίδεται στον Πρώτο Μουσικό Σταθμό της Κύπρου!

Στα 27 του χρόνια, ο Hardwell είναι ο νεότερος DJ ο οποίος έχει βρεθεί για δύο συναπτά έτη στην κορυφή του ετήσιου δημοψηφίσματος

του DJ Mag, με εμφανίσεις σε όλα τα μεγάλα EDM φεστιβάλ (Tomorrowland και Ultra Music Festival), οκταψήφιους αριθμούς θέασης των video clip του στο Υoutube και τα singles του να γίνονται massive επιτυχίες το ένα μετά το άλλο!

To τελευταίο του album με τίτλο “United We Are” κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2015. Ο Hardwell είναι και φέτος headliner σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ του πλάνήτη.

Ο πολυαναμενόμενος ερχομός του στην Κύπρο στις 02 Ιουλίου, στην Παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα, είναι “powered by” Super FM.

Είναι έτσι με ιδιαίτερη υπερηφάνεια που από το Σάββατο, 09 Μαίου στις 23:00, ο Super FM θα φιλοξενεί τον Hardwell και το ‘Hardwell On Air’, στις συχνότητες του Πρώτου Μουσικού Σταθμού της Κύπρου!

Keywords
Τυχαία Θέματα