Ο Μοϊσόφ θέλει να μείνει στην ΑΕΚ και το δηλώνει!

Τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ εκπροσώπησε ο Ντάνιελ Μοϊσόφ, με τον υψηλόσωμο αμυντικό να τονίζει ότι αν η ΑΕΚ παίξει όπως το προηγούμενο παιχνίδι με πιο λίγα λάθη δήλωσε σίγουρος ότι η ομάδα του θα επιστρέψει στην Λάρνακα με το διπλό. Ερωτηθείς για το συμβόλαιό του που λήγει, τόνισε ότι θα ήθελε να παραμείνει στην ομάδα της Λάρνακας.

Οι δηλώσεις του Ντάνιελ Μοϊσόφ:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι το ερχόμενο με τον Απόλλωνα. Σεβόμαστε τον

αντίπαλο μας αλλά έχουμε το δικό μας πλάνο. Ακολουθώντας της οδηγίες του προπονητή στο αγωνιστικό χώρο θα επιστρέψουμε στην Λάρνακα με το τρίποντο. Προερχόμαστε από δύο ήττες αλλά αυτό δεν αλλάζει το πλάνο μας που δεν είναι άλλο η επιστροφή στης νίκες. Ο Απόλλωνας έχει μια καλή ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές αλλά και εμείς είμαστε καλή ομάδα και αν παίξουμε όπως το προηγούμενο παιχνίδι με πιο λίγα λάθη είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψουμε στην Λάρνακα με το διπλό».

Δε φτάνει στη νίκη η ΑΕΚ: «Μετά τα παιχνίδι της Ευρώπης είχαμε πολλούς και τραυματισμούς. Δεν ήταν 1-2 παίχτες ήταν όλοι σημαντικοί αυτή που απουσίαζαν. Δεν είχαμε ούτε τύχη. Τώρα σιγά σιγά όλοι επέστρεψαν και είμαι σίγουρος ότι από εδώ και πέρα θα δείτε την ΑΕΚ που θέλει ο κόσμος αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα».

Για το συμβόλαιο του που λήγει το καλοκαίρι: «Ναι λήγει τον Μάιο το συμβόλαιο μου αλλά έχει ανθρώπους υπεύθυνους για αυτό. Ελπίζω να παραμείνω στην ομάδα. Θέλω να μείνω και αυτό εύχομαι. Αλλά για την ώρα είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα και θέλω να είμαι καλά να αγωνίζομαι. Εύχομαι σύντομα να υπογράψω γιατί εδώ είναι χαρούμενη και οικογένεια μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα