Ο Μέσι ήθελε να ακολουθήσει τον Γκουαρδιόλα στη Σίτι!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ισπανικού τηλεοπτικού σταθμού, ο Λιονέλ Μέσι ήταν έτοιμος πέρσι το καλοκαίρι να μετακομίσει στη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Πρόκειται για σενάριο το οποίο είχε κυκλοφορήσει και κατά την προηγούμενη θερινή μεταγραφική περίοδο, κυρίως επειδή ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν είχε ακόμα ανανεώσει το συμβόλαιό του

με τους Καταλανούς και πολλοί ήταν αυτοί που υπέθεταν ότι θα ήθελε να δουλέψει ξανά με τον Ισπανό τεχνικό, μετά την πολύ επιτυχημένη συνεργασία τους στην Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το TV3, η πλευρά του Μέσι ήταν αυτή που προσέγγισε τον αγγλικό σύλλογο, ώστε να γίνει γνωστή η επιθυμία του ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, στις 6 Ιουλίου 2016, ο Χόρχε Μέσι, ο οποίος λειτουργεί ως μάνατζερ του γιου του, τηλεφώνησε στον Φεράν Σοριάνο, εκτελεστικό διευθυντή των «Πολιτών».

Τέσσερις ημέρες αργότερα, ο ίδιος ο Λιονέλ Μέσι επικοινώνησε με τον Γκουαρδιόλα, ανακοινώνοντάς του την επιθυμία του να αφήσει την Μπαρτσελόνα για να συνεχίσει στο «Etihad».

Ο Χόρχε Μέσι, μάλιστα, φέρεται να μίλησε και με τον πρόεδρο των «μπλαουγκράνα», Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου, για να τον ενημερώσει για τις προθέσεις του παίκτη. Η απάντηση του διοικητικού ηγέτη των Καταλανών ήταν ότι δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσουν τον Μέσι να φύγει.

Λίγες ημέρες αργότερα, Μπαρτομέου και Λιονέλ Μέσι είχαν τετ α τετ, κατά τη διάρκεια του οποίου ξεκαθάρισε η κατάσταση, «αναγκάζοντας» τελικά τον ποδοσφαιριστή να μην κάνει πράξη την... απειλή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα