«Ο Μανωλάς θα φύγει μόνο αν το θέλει η Ρόμα»

Ο μάνατζερ του Κώστα Μανωλά, Γιάννης Ευαγγελόπουλος, μίλησε σε ιταλική ιστοσελίδα για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Τσέλσι για τον παίκτη.

Οι Λονδρέζοι φέρονται διατεθειμένοι να ξοδέψουν ακόμα και 40 εκατομμύρια ευρώ για να κάνουν δικό τους τον Έλληνα διεθνή αμυντικό, ενώ και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες έχουν τον Μανωλά στο στόχαστρό τους. Ο εκπρόσωπός του, πάντως, ξεκαθάρισε στο italiacalcio.it, ότι ο ποδοσφαιριστής δεν σκέφτεται να φύγει από τους «τζιαλορόσι» και θα το κάνει μόνο αν υπάρξουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

«Ο Μανωλάς θα άφηνε τη Ρόμα μόνο αν το

ήθελε ο σύλλογος, όμως αυτή τη στιγμή η διοίκηση δεν είναι σε καμία περίπτωση διατεθειμένη να τον βάλει προς πώληση. Όλες οι ανακρίβειες που κυκλοφορούν δεν έχουν καμία δόση αλήθειας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος.

Xθεσινό δημοσίευμα της «Il Tempo», που ασχολείται με τα νέα των Ρωμαίων, ανέφερε πως η Τσέλσι είναι διατεθειμένη να βγάλει από τα ταμεία της το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ για να πάρουν τον Μανωλά από το «Ολίμπικο». Ίσως μάλιστα αυτό να συνδέεται με την επικείμενη αποχώρηση του Τζον Τέρι από το «Στάμφορντ Μπριτζ», ο οποίος δήλωσε πως δεν θα συνεχίσει στους Λονδρέζους τη νέα σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα