"Κάποιος έπεισε τον ΠΑΟΚ ότι πάει για τίτλους"

Συνέντευξη που θα συζητηθεί παραχώρησε ο Ιγκόρ Τούντορ στην Κροατία.

Ο Ιγκόρ Τούντορ μίλησε ανοιχτά για την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ σε κροατικό μέσο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η πίεση για τίτλους στην ομάδα είναι ακατανόητη με βάση την ιστορία της.

Ο Κροάτης τεχνικός παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο περιοδικό "SN", απόσπασμα του οποίου δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του "Sportske Novosti".

Πώς αισθάνεστε τώρα, αφού έχετε χωρίσει με τον ΠΑΟΚ;

"Ειλικρινά, είναι ανάμικτα τα συναισθήματα.

Υπάρχει, βέβαια, θλίψη, θυμός, νοσταλγία, υπερηφάνεια, ή ό, τι ακόμη το πιο περίεργο, υπάρχει ένα ασυνήθιστο μείγμα ικανοποίησης, ανακούφισης και χαράς".

Είναι κάπως ασυνήθιστη η συμπεριφορά από κάποιον που μόλις απολύθηκε;

"Δυστυχώς, αισθάνομαι ότι όσα κάναμε τους τελευταίους εννέα μήνες, όλα τα καλά δεν ήταν αρκετά, μια ήττα έφερε το τέλος του κόσμου, ενώ το να κερδίσει η ομάδα ένα τρόπαιο θεωρείται κάτι φυσιολογικό και το περίμεναν στον ΠΑΟΚ...".

Θα μπορούσαμε να ρωτήσουμε τώρα που φύγατε, αν συνεχίζουν να περιμένουν φυσιολογικά αυτή τη νίκη;

"Με όλο το σεβασμό που έχω για τον ΠΑΟΚ, όταν κοιτάς τη νίκη και την κατάκτηση τίτλων, ειδικά τα τελευταία χρόνια, θα δούμε ότι δεν είναι τόσο συχνές οι επιτυχίες και οι κατακτήσεις τροπαίων από τον ΠΑΟΚ, αλλά παρόλα αυτά δημιουργείται αυτή η εντύπωση ή κάποιος έχει μια τέτοια αίσθηση ότι είναι τόσο κοντά στον τίτλο".

Keywords
Τυχαία Θέματα