Ο λόγος που οι κάμερες γηπέδων δεν εντοπίζουν υπόπτους

Έντονη συζήτηση επικρατεί κάθε φορά μετά από τη δημοσίευση φωτογραφιών από την Αστυνομία. Ο λόγος είναι οι «σπασμένες» φωτογραφίες που ουσιαστικά δεν δίδουν τη δυνατότητα να διακρίνει κάποιος τον καταζητούμενο.

Την εξήγηση του «φαινομένου» αυτού έδωσε στο Πρωτοσέλιδο σε παρέμβασή του ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε και τα άμεσα μέτρα ασφάλειας που λαμβάνει ο ΚΟΑ, στον απόηχο των όσων συνέβησαν προχθές στο Τσίρειο στάδιο.

Επεσήμανε δε ότι ως ΚΟΑ

ανάπτυξαν μέτρα ασφαλείας στα γήπεδα και έφερε ως παράδειγμα τους stewards.

Ιδού oι καταζητούμενοι για τα έκτροπα Τσιρείου (Pics)

Τόνισε επίσης ότι αυτό που συμβαίνει είναι απίστευτο.

Ο ΚΟΑ εισηγείται όπως κλείσουν τα σημεία που μπαίνουν παράνομα οι φίλαθλοι και να εγκαταλειφθούν οι δικαιολογίες ότι δεν υπάρχουν σχετικές άδειες.
Αναφερόμενος στο κλειστό κύκλωμα καμερών, ο Κλεάνθης Γεωργιάδης σημείωσε ότι δεν μπορεί η Αστυνομία να κάνει την δουλειά της γιατί πολύ απλά δεν είναι υψηλής ευκρίνειας και την ώρα που κάνει ζουμ η εικόνα χαλά.

Ως εκ τούτου ο ΚΟΑ λαμβάνει την πρωτοβουλία να εξετάσει όλα τα γήπεδα και τις κάμερες ασφάλειας τους. Σχετικά με τον ρόλο της Αστυνομίας στα γήπεδα ο Κλεάνθης Γεωργιάδης επεσήμανε ότι ο ρόλος της Αστυνομίας είναι βοηθητικός. Αναλυτικά στο βίντεο οι δηλώσεις του προέδρου του ΚΟΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα