Οι τρεις μεταγραφικοί φάκελοι του ΠΑΟΚ

Μετά την σύσκεψη με τον Ιβάν Σαββίδη η μεταγρφαική μηχανή του ΠΑΟΚ μπήκε σε λειτουργία. Στο "μικροσκόπιο" Χατζισαφί, Ρότσα και... Χουλτ. Ψάχνει έμπειρο στόπερ και "βλέπει" αποχωρήσεις παικτών. Τι γίνεται με τους δανεικούς.



Πριν αναχωρήσει για το Ροστόφ το μεσημέρι της Δευτέρας (11/12) ο Ιβάν Σαββίδης είχε σύσκεψη, παρουσία και του γιου του Γιώργου, με τους Λούμπος Μίχελ και Ραζβάν Λουτσέσκου, προκειμένου να καθορίσουν το πλάνο αλλαγών (αποχωρήσεις-προσθήκες)

της ομάδας ενόψει Ιανουαρίου. Στη συζήτηση που έγινε πάρθηκαν οι αποφάσεις για το πώς θα κινηθεί ο Δικέφαλος μέσα στο επόμενο διάστημα και άμεσα το πλάνο μπήκε σε φάση υλοποίησης.

Πρώτη απόδειξη, το ταξίδι του Λούμπος Μίχελ χθες (13/12) σε χώρα της Ευρώπης. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sport24.gr, ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ταξίδεψε μέσω Αθηνών και το ταξίδι του έχει μεταγραφικό χαρακτήρα, χωρίς να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το αν αφορά σε απόκτηση ή αποχώρηση παίκτη.
ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ, ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΜΠΑΚ

Επιπλέον, υπάρχουν πιο απτά δεδομένα σε ό,τι αφορά στην υπόθεση του αριστερού μπακ που "καίει" τον ΠΑΟΚ, λόγω του γεγονότος ότι ο Λέοβατς αποτελεί ξένο σώμα, ενώ ο Λεβέκ είναι σε φάση αποθεραπείας μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Με βάση τη συζήτηση που έγινε, το πιθανότερο είναι ο Γιαννούλης να παραμείνει στον Ατρόμητο μέχρι το τέλος της περιόδου, καθώς κρίνεται ότι θα είναι καλύτερο για την εξέλιξή του να διατηρήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία ομάδα που κάνει εξαιρετική πορεία φέτος και να ενταχθεί στο δυναμικό του ΠΑΟΚ του χρόνου.

Με αυτό ως δεδομένο, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ παρακολουθούν πιο "στενά" περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται στο αριστερό άκρο της άμυνας από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Εσάν Χατζισαφί του Πανιωνίου και ο Λουίς Ρότσα του Παναιτωλικού είναι ψηλά στην λίστα. Για τον Ιρανό της ομάδας της Νέας Σμύρνης τα οικονομικά δεδομένα κρίνονται αρκετά βατά (σε σχέση με την ιδανική, αλλά πολύ ακριβή περίπτωση-ακόμη και για δανεισμό-του Κώστα Σταφυλίδη από την Άουγκσμπουργκ) και ακόμη πιο χαμηλά είναι για τον Πορτογάλο του Παναιτωλικού.

Στην περίπτωση του Χατζισαφί, ωστόσο, υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο κίνησης και από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και αυτό είναι κάτι που έχουν υπόψη τους στον ΠΑΟΚ.
Η ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΟΥΛΤ

Στην σχετική λίστα υπάρχει και το όνομα του Νίκλας Χουλτ, με αστερίσκο όμως δίπλα του. Κι αυτό γιατί το ενδεχόμενο μπάσιμο του ΠΑΟΚ θα κριθεί και από το πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Σουηδού με τον Παναθηναϊκό.

Σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος, δεν αποκλείεται στην Τούμπα να εξετάσουν την περίπτωσή του με μεγαλύτερη θέρμη, παρά το γεγονός ότι ψάχνει ένα μεγάλο συμβόλαιρο (500.000 ευρώ), ενώ "βλέπει" και στο εξωτερικό.
ΜΙΧΑΪ, ΜΑΥΡΟΠΑΝΟΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΣΤΟΠΕΡ

Με ανάλογη διάθεση να εξεταστεί ό,τι καλό υπάρχει από την εγχώρια αγορά και στις θέσεις των στόπερ, τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ δεν αφήνουν αδιάφορους οι περιπτώσεις των νεαρών κεντρικών αμυντικών Ενέα Μίχαϊ του Παναιτωλικού και του Κώστα Μαυροπάνου του ΠΑΣ Γιάννινα. Για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, πάντως, το βάρος πέφτει στην ανεύρεση ενός έμπειρου στόπερ για να καλυφθεί το κενό που θα αφήσει ο Κάρλος Σαμπράνο, ο δανεισμός του οποίου από την Ρούμπιν Καζάν αναμένεται να διακοπεί μέχρι τα τέλη του έτους.
ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ, ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΡΙΚΕ

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος ότι σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το περιβάλλον του ΠΑΟΚ, δύσκολα θα υπάρχει επιστροφή δανεικού παίκτη μέσα στον χειμώνα και "παράθυρο" ανοιχτό μπορεί να μείνει μόνο αν αδειάσει το τωρινό ρόστερ.

Κυρίως, αυτό αφορά στον Πέδρο Ενρίκε, αν προκύψουν προτάσεις αγοράς που μπορούν να φέρουν μεοσεπιθετικούς (π.χ. Μπίσεσβαρ, Κάμπος) εκτός Τούμπας. Και σ' αυτό το ζήτημα τις επόμενες μέρες το τοπίο θα γίνει πιο ξεκάθαρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα