Ο λόγος πίσω από το κυκλοφοριακό «χάος» στο Nicosia Mall (vid)

Με βάση την πολεοδομική άδεια που πήρε το νέο Mall στη Λακατάμια έχουν δοθεί από τους Αρμόδιους φορείς συγκεκριμένα σχέδια για νέα κυκλοφοριακή διαχείριση για πρόσβαση προς το εμπορικό κέντρο και ακολούθως έξοδο από αυτό, σύμφωνα με τον Υπεύθυνο Οδικής Ασφάλειας του Αρχηγείου της Αστυνομίας Γιώργο Μιλή.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Μιλή, η κύρια πρόσβαση για το νέο εμπορικό κέντρο είναι από το σημείο που βρίσκεται ο ανισόπεδος κυκλικός Ανθούπολης με νέα

λωρίδα που οδηγεί απευθείας στο Nicosia Mall.

Εξήγησε ότι από πλευράς του ιδιώτη εργολάβου παρατηρήθηκε κάποια καθυστέρηση στην υλοποίηση όλων των μέτρων τροχαίας, γι’ αυτό δεν έγιναν πριν ανοίξει για το κοινό το νέο εμπορικό, με αποτέλεσμα να παρατηρείται έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση. Εξέφρασε την πεποίθηση ότι αναμένεται να γίνουν τα έργα, μέσα στα οποία και η προηγούμενη δεξιόστροφη λωρίδα προς την οδό Πάργας, η οποία ήταν από τον κύριο δρόμο Ανθούπολης- Παλαιοχωρίου, έχει κλείσει μόνιμα και δεν θα μπορούν οι οδηγοί να στρίβουν.

Διέψευσε ότι οι οδηγοί συνηθίζουν να κάνουν στο σημείο που έκλεισε ο δρόμος U-Turn, τονίζοντας ότι πρόκειται για επισκέπτες του εμπορικού κέντρου, οι οποίοι δεν ήξεραν πώς να πάνε σε αυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα