«Ο κόσμος μας να μείνει προσγειωμένος»

Για την νίκη επί της Ομόνοιας και την καλή αγωνιστική εικόνα της ομάδας του μίλησε μετά το τέλος του ντέρμπι ο προπονητής του Απόλλωνα Σοφρώνης Αυγουστή.

Αναλυτικά:

«Ήρθαμε στην Λευκωσία για παίξουμε ακόμη ένα ντέρμπι με στόχο τους τρεις βαθμούς. Μπήκαμε αρκετά καλά. Ήμασταν κυρίαρχοι στο Α’ μέρος. Καταφέραμε να σκοράρουμε στο πρώτο μέρος. Στο β΄ μέρος ξεκινήσαμε καλά αλλά η Ομόνοια μας έβαλε πίεση και ισοφάρισε. Έκανε και αυτή κάποιες ευκαιρίες που μπορούσε να προηγηθεί στο σκορ. Ισορροπήσαμε το παιχνίδι κερδίσαμε την κατοχή και σκοράραμε. Ήταν ένα ντέρμπι και οι παίκτες μου τα

έδωσαν για να πάρουμε την νίκη. Μας περιμένει δύσκολος δρόμος. Είναι σημαντικό τώρα αυτές οι πέντε σερί νίκες. Σήμερα θα το χαρούμε αλλά μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια. Για να είμαστε ψηλά θα πρέπει να τα κερδίσουμε. Καλή συνέχεια στην Ομόνοια. Είχαμε μια παρά πολύ καλή διαιτησία η οποία πέρασε απαρατήρητη. Ο κόσμος μας να μείνει προσγειωμένος. Όταν η ομάδα θα θέλει την βοήθεια του να μείνει δίπλα στην ομάδα και με την βοήθεια του να κερδίζουμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα