Θα συννεφιάζει σταδιακά ο κυπριακός ουρανός

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί γενικά ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι γενικά µερικώς συννεφιασµένος και δεν αποκλείεται

να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, και παροδικά µέχρι µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και τοπικά το απόγευµα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι γενικά µερικώς συννεφιασµένος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις.
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο κατά το τριήµερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα