Ο ΚΟΑ συγχαίρει την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ Λάρνακας

Ο ΚΟΑ με ανακοίνωση του συγχαίρει την ΑΕΛ για την πρόκριση της στους «32» του FIBA Europe Cup.

Η ανακοίνωση:

Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, απευθύνουν τα θερμά τους συγχαρητήρια, στην καλαθοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ Λάρνακας, για την ιστορική Ευρωπαϊκή

πρόκριση της στους «32» του FIBA Europe Cup, κερδίζοντας μέσα στο Κόσσοβο την Πρίστινα 83-70. Ένα ιστορικό επίτευγμα για την ομάδα της Λάρνακας, το Κυπριακό Μπάσκετ και τον Κυπριακό Αθλητισμό γενικότερα.


Με τη Ευρωπαϊκή αυτή επιτυχία της, η ΑΕΚ Λάρνακας, αποδεικνύεται ένας καλός πρεσβευτής μας στο διεθνή χώρο, προβάλλοντας την ημικατεχόμενη παρτίδα μας στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο. Η ΑΕΚ Λάρνακας εκπληρώνει επάξια αυτή την αποστολή της και κάνει κάθε Κύπριο να νιώθει ξεχωριστή περηφάνια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑ συγχαίρει όλους τους συντελεστές της Ευρωπαϊκής επιτυχίας της ΑΕΚ Λάρνακας, διοίκηση, τεχνική ηγεσία και καλαθοσφαιριστές και τους εύχεται ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο FIBA Europe Cup. Διαβεβαιώνει επίσης, ότι όπως στέκεται πάντοτε δίπλα στις ομάδες μας, θα συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειες τους.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
2 Δεκεμβρίου 2015

Keywords
Τυχαία Θέματα