Βραδιές με τζαζ μελωδίες στο Deloubak Espresso Cuisine Co.

Βραδιές με ζωντανή μουσική για τους λάτρεις της τζαζ διοργανώνει το Deloubak Espresso Cuisine Co., που στεγάζεται σε ένα γουστόζικο αναπαλαιωμένο χώρο στην καρδιά της Πάφου.

Με κοινή αντίληψη των ιδιοκτητών ότι η καλή μουσική οφείλει να είναι προσβάσιμη σε όλους, διοργανώνονται συχνά βραδιές με ζωντανή τζαζ μουσική, όπου οι θαμώνες μπορούν να αράξουν σε αναπαυτικούς καναπέδες και καρέκλες και -υπό τους ήχους της τζαζ- να απολαύσουν ποικιλία ποιοτικών κρασιών και ροφημάτων.

Η επόμενη βραδιά τζαζ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου,

στις 7μμ, με πρωταγωνιστές τους χαρισματικούς Renat Νourmanchin στο πιάνο, και το Νεόφυτο Σπυρίδη στο σαξόφωνο. Όσοι έχουν την τύχη να βρεθούν στο Deloubak Espresso Cuisine Co. τη συγκεκριμένη βραδιά, θα απολαύσουν ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει σύγχρονες ερμηνείες μερικών από τα πιο κλασικά μουσικά στυλ της τζαζ μουσικής, ενώ δεν θα λείψουν τζαζ μελωδίες και μουσικές από εξωτικούς προορισμούς του κόσμου, σε μια βραδιά που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Οι τζαζ βραδιές στο Deloubak Espresso Cuisine Co. έχουν γίνει πια σταθερό ραντεβού για τους λάτρεις της τζαζ που καταφθάνουν από όλη την Κύπρο για να τις απολαύσουν, αλλά και για τους εκπρόσωπους της κυπριακής τζαζ σκηνής που αποδεικνύουν εδώ κάθε εβδομάδα ότι όχι απλά υπάρχει, αλλά είναι δυναμική και αναπτυσσόμενη!

Κάντε like στη σελίδα του Deloubak Espresso Cuisine Co. στο Facebook https://www.facebook.com/Deloubakespressocompany/ για να ενημερώνεστε τακτικά για το πρόγραμμα των επόμενων εβδομάδων.

Keywords
Τυχαία Θέματα