Ο Κιλιτσντάρογλου θα ανακοινώσει στρατηγική δεύτερου γύρου

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου αξιολόγησε τα αποτελέσματα των εκλογών με το επιτελείο του. Έγινε γνωστό ότι η στρατηγική του δεύτερου γύρου θα ανακοινωθεί σήμερα από τον Κιλιτσντάρογλου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, επικράτησε η άποψη για αύξηση των μέτρων σχετικά με την ασφάλεια των εκλογών και τη ροή δεδομένων.


Το CHP προετοιμάζεται για τον 2ο γύρο

Μετά τον δεύτερο γύρο των εκλογών, ο πρόεδρος του CHP Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου συναντήθηκε

με το επιτελείο του στα κεντρικά γραφεία. Συζητήθηκαν οι εκλογές της 14ης Μαΐου και απαντήθηκε το ερώτημα πού έγιναν λάθη στις εκλογές. Ο οδικός χάρτης για τις εκλογές της 28ης Μαΐου συζητήθηκε επίσης στη συνεδρίαση της Κεντρικής Εκτελεστικής Επιτροπής.

Τα μέλη της Κεντρικής Εκτελεστικής Επιτροπής επέστησαν την προσοχή στο γεγονός ότι άλλα κόμματα δεν ήταν ενεργά κατά τη διάρκεια της προεκλογικής διαδικασίας.

Τονίστηκε ότι η προπαγάνδα της κυβερνητικής Λαϊκής Συμμαχίας ότι η αντιπολίτευση συνεργάζεται με το ΡΚΚ είχε αρνητικό αντίκτυπο στην Εθνική Συμμαχία στις εκλογές.

Επίσης, η αποχώρηση της αρχηγού του κόμματος IYI Μεράλ Ακσενέρ από το τραπέζι προκάλεσε μείωση των ψήφων. Αναφέρθηκε επίσης ότι η αντίδραση των μελών του κόμματος σε ορισμένα από τα ονόματα που προτάθηκαν από τις λίστες του CHP είχε αρνητικό αντίκτυπο στις εκλογές.

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, από την άλλη πλευρά, εξέφρασε τις ελπίδες του για τον δεύτερο γύρο. «Δεν έχουν τελειώσει όλα, δεν χάσαμε, ο Ερντογάν έχασε, θα νικήσουμε», είπε ο Κιλιτσντάρογλου, προσθέτοντας: «Μην χάνετε το ηθικό σας. Μπαίνουμε σε μια νέα διαδικασία εκστρατείας». Έγινε επίσης γνωστό ότι ο Κιλιτσντάρογλου θα συναντηθεί με τον Σινάν τις επόμενες ημέρες. Ωστόσο, τα στελέχη του CHP δεν είναι αισιόδοξα για αυτή τη συνάντηση.

Το Καλό Κόμμα IYI συνεδριάζει για τον δεύτερο γύρο! Νέος χάρτης πορείας

Το προεδρικό συμβούλιο του Καλού κόμματος IYI θα συνεδριάσει αύριο στις 11.00 για τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών. Στη συνάντηση, θα καθοριστεί ένας οδικός χάρτης για τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν για να κερδίσει ο Κιλιτσντάρογλου τις εκλογές.

Ιμάμογλου και Καφταντζίογλου θα ηγηθούν της προεκλογικής εκστρατείας της Εθνικής Συμμαχίας

Μετά τον δεύτερο γύρο των εκλογών, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης CHP βιώνει ταραχώδεις ώρες.

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην έδρα υπό την προεδρία του Κιλιτσντάρογλου, όπου αποφασίστηκε ο Εκρέμ Ιμάμογλου, ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, και η Τζανάν Καφταντζίογλου, η επαρχιακή πρόεδρος του CHP στην Κωνσταντινούπολη, να ηγηθούν της προεκλογικής εκστρατείας για τον δεύτερο γύρο. Σύμφωνα ωστόσο με άλλες πληροφορίες που έχει λάβει το Odatv, ο Εκρέμ Ιμάμογλου δεν θα ηγηθεί της εκστρατείας.

Αν τελικά ισχύει, ο λόγος της επιλογής αυτών των δύο προσώπων είναι γιατί το μοντέλο της Κωνσταντινούπολης, το οποίο έφερε επιτυχία στις δημοτικές εκλογές, θα μπορούσε να εφαρμοστεί σε όλη την Τουρκία.

Ένα από τα ζητήματα, στο οποίο επικεντρώνεται τώρα το επιτελείο της αντιπολίτευσης, είναι ο Σινάν Ογάν. Στελέχη του CHP λένε ότι βρίσκεται σε επαφή με τον Σινάν Ογάν και ότι οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται. Μπορεί να υπάρξει συνάντηση τις επόμενες ημέρες ή ώρες.

Η ρητορική όσον αφορά την τρομοκρατία και τους πρόσφυγες θα γίνει σαφέστερος. Θα ξεκινήσουν νέες προεκλογικές εκστρατείες. Επισκέψεις από σπίτι σε σπίτι θα γίνονται για ψηφοφόρους που δεν προσέρχονται στις κάλπες.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κιλιτσντάρογλου,kilitsntaroglou