«Ο καλύτερος της δεκαετίας για την Ανόρθωση»

«Ξεχρεώνοντας» το εξ αναβολής παιχνίδι της στην πέμπτη αγωνιστική απέναντι στον Εθνικό Άχνας με το νικηφόρο πέρασμα από το Δασάκι (1-0) η Ανόρθωση πάτησε στο ρετιρέ της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα CYTA.

Από τον άνευ νίκης Σεπτέμβριο (1-1 με Ομόνοια, 1-3 από Απόλλωνα, 2-3 από Βασολεία) η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια πέρασε σ' έναν... αψεγάδιαστο Οκτώβριο, ο οποίος σηματοδότησε τη βαθμολογική αντεπίθεσή της.

Στη διάρκειά του η «Κυρία» επιβλήθηκε διαδοχικά των Ολυμπιακού

(2-0), Νέας Σαλαμίνας (4-1), ΑΠΟΕΛ (2-0) και Εθνικού (1-0) φτάνοντας τους 19 βαθμούς, όσους έχει (με παιχνίδι λιγότερο) και ο πρωτοπόρος Απόλλωνας.

«Ο Οκτώβριος που φεύγει, είναι ο καλύτερος της δεκαετίας για την ομάδα μας, καθώς πετύχαμε 4 νίκες σε 4 παιχνίδια μέσα στον ίδιο μήνα, έχοντας απολογισμό μάλιστα 9-1 στα τέρματα. Το συγκεκριμένο στατιστικό, στη δεκαετία που διανύουμε, επιτεύχθηκε από άλλες δύο ομάδες στο εγχώριο πρωτάθλημα», έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στα ΜΚΔ ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας.

Ο Οκτώβριος που φεύγει, είναι ο καλύτερος της δεκαετίας για την ομάδα μας, καθώς πετύχαμε 4 νίκες σε 4 παιχνίδια μέσα...

Δημοσιεύτηκε από Savvas Pilakoutas στις Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα