Ο Φουρθιώτης "κάρφωσε" το τηλεοπτικό μέλλον της Μελέτη

Η Ελεωνόρα Μελέτη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής "Αποκαλυπτικά" με τον Μένιο Φουρθιώτη και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Η παρουσιάστρια του hashtag μίλησε ανοιχτά για το εξώδικο που έστειλε το φθινόπωρο στο κανάλι της, αλλά κι αν θα μεταφέρει την εκπομπή της στο ΣΚΑΙ.

«Ήθελα να τελειώνουμε φιλικά και ωραία γιατί πολύ έχει τραβήξει αυτό το πράγμα. Το δελτίο ειδήσεων που έκανα ήτανε στους όρους και στη συμφωνία που υπέγραψα με το κανάλι. Δική μας συμφωνία ήτανε αρχικά να κάνουμε το hashtag με την προϋπόθεση

πως εάν χρειαστεί να κάνω και το δελτίο. Το εξώδικο το έστειλα για να προειδοποιήσω ότι υπάρχει αυτή η εκκρεμότητα και για να ενημερώσω πως για αυτό που θα βγει στον αέρα δεν θα είμαι υπεύθυνη. Αυτό είναι. Τόσο απλό. Είμαι ψυχάκιας με τις συμφωνίες. Είμαι πάρα πολύ τυπική», τόνισε χαρακτηριστικά ενώ διέψευσε κατηγορηματικά πως βρίσκεται σε επαφές με τον Σταμάτη Μαλέλη προκειμένου να μετακομίσει στον ΣΚΑΪ.

Την έκπληξη όμως την έκανε ο Μένιος Φουρθιώτης με την αποκάλυψη που έκανε για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια. «Θέλω να σας πω όμως ότι πολύ σύντομα η Ελεονώρα θα επιστρέψει σε κάτι καθημερινά. ...σύντομα. Ο σταθμός θα συνεχίσει να την στηρίζει και με μια εκπομπή που θα σας αρέσει πάρα πολύ».

Keywords
Τυχαία Θέματα