Ο Ερντογάν προειδοποιεί για βόμβες στην Ευρώπη λόγω τρομοκρατίας

«H ψηφοφορία της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ για αναγνώριση των μαζικών δολοφονιών των Αρμενίων του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου στην  Τουρκία ως ''γενοκτονία'' δεν έχει καμιά σημασία», δήλωσε ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν προειδοποιώντας ότι θα υπάρξει αντίδραση. 

 

Στην ομιλία ενώπιων του Τουρκικού  Κοινοβουλίου σήμερα, ο  Ερντογάν προέβλεψε

ότι  «βόμβες θα αρχίσουν να εκρήγνυνται στους ευρωπαϊκούς δρόμους, τα όπλα θα βρέχουν θάνατο» και οι βανδαλισμοί θα εξαπλωθούν παντού. Σε αυτό το πλαίσιο κατηγόρησε την Ευρώπη ότι υποστηρίζει και προστατεύει τις τρομοκρατικές ομάδες εναντίον των υποστηρικτών του στην τουρκική διασπορά.

 

Κάλεσε επίσης τους υποστηρικτές του στην τουρκική διασπορά να κινητοποιηθούν, να ασχοληθούν με την πολιτική, την οικονομία και τον ακτιβισμό για να επηρεάσουν τη διαδικασία λήψης αποφάσεων σε άλλες χώρες. Δεσμεύτηκε πως η Τουρκική κυβέρνηση θα υποστηρίξει αυτή την προσπάθεια.

 

Μεταξύ άλλων  αναφερόμενος στην αντίδραση των Δυτικών  που αντέδρασαν  στο στρατιωτικό χαιρετισμό τούρκων ποδοσφαιριστών είπε  «Αρκετά φτωχή (αντίδραση) για να φοβηθούν οι αθλητές μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα