Ο Ερμόσο «γλίτωσε» την Ατλέτικο από την ισοπαλία στο 89'

Απίστευτο παιχνίδι ανάμεσα σε Ατλέτικο και Χετάφε, με έξι γκολ στο πρώτο μέρος και τους «ροχιμπλάνκος» να παίρνουν την νίκη στο 89ο λεπτό.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν εντυπωσιακό μιας και σημειώθηκαν έξι γκολ ενώ οι δύο ομάδες εκτέλεσαν τρία πέναλτι, το ένα χαμένο. 

Ο Λουίς Σουάρες έχασε την ευκαιρία να σκοράρει μόλις στο 9ο λεπτό μιας και αστόχησε σε πέναλτι. Αλλά ο Κορέα έβαλε μπροστά

την Ατλέτικο στο 20ο λεπτό ενώ ο Κούνια έκανε το 2-0 στο 27ο. Η Χετάφε αντέδρασε μέσα σε 12 λεπτά, όταν αρχικά μείωσε με τον Μαγιοράλ σε 2-1 στο 30ο και στην συνέχεια με δύο πέναλτι έκανε την ανατροπή. 

Ο Ουνάλ δεν αστόχησε στο 37ο και στο 42ο για το 2-3 της Χετάφε, αλλά η Ατλέτικο κατάφερε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου να ισοφαρίσει σε 3-3 με τον Κορέα

Στο δεύτερο μέρος η Ατλέτικο είχε τον έλεγχο του αγώνα παρότι έπαιζε με δέκα παίκτες από το 59ο λεπτό μετά απο αποβολή του Φελίπε, η Χετάφε προσπαθούσε να απειλήσει με αντεπιθέσεις αλλά τελικά οι γηπεδούχοι έφτασαν στην νίκη με γκολ του Ερμόσο στο 89ο λεπτό. 

Με την νίκη αυτή η Ατλέτικο βρέθηκε στην 4η θέση με 39 βαθμούς, ενώ η Χετάφε είναι 15η με 25 βαθμούς. 

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα