Ο Εμίρης του Κουβέιτ ευχαριστεί την Κύπρο για τη στήριξη

Ευχαριστίες προς την Κύπρο για τη διαχρονική υποστήριξή της προς το Κουβέιτ, εξέφρασε ο Εμίτης Sheik Sabah Al-Ahmad Al-Jaber Al-Sabah στον πρέσβη Χαράλαμπο Χατζησάββα ο οποίος επέδωσε την Τρίτη τα διαπιστευτήρια του στον Εμίρη ως ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Κουβέιτ, κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στο παλάτι Bayan.

Επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι ο Εμίρης του Κουβέιτ

καλωσόρισε το νέο Πρέσβη και αναφέρθηκε στην πολύ σημαντική και επιτυχή επίσκεψη του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη στο Κουβέιτ τον Οκτώβριο του 2013.

Εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την Κύπρο για τη διαχρονική υποστήριξή της προς το Κουβέιτ, με ιδιαίτερη μνεία στη συμφωνία ΚύπρουΚουβέιτ για την απομάκρυνση των υπηκόων Κουβέιτ από τον Λίβανο μέσω Κύπρου, αν υπάρξει ανάγκη. Επίσης εξέφρασε το ενδιαφέρον και τη βούληση του Κουβέιτ για ακόμη περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων σε όλους τους τομείς.

Στην αντιφώνησή του, ο κ. Χατζησάββας διαβίβασε τους εγκάρδιους χαιρετισμούς και τις ευχές του Προέδρου της Δημοκρατίας προς τον ίδιο και προς τον φίλο λαό του Κουβέιτ. Μετέφερε, επίσης, τα φιλικά αισθήματα και την εκτίμηση του κυπριακού λαού προς το Κουβέιτ για τη βοήθεια που έχει παράσχει στη Κύπρο και για τις θέσεις αρχής που τηρεί όσον αφορά στο Κυπριακό.

Διαβεβαίωσε με τη σειρά του ότι θα εργαστεί για περαιτέρω σύσφιγξη των σχέσεων των δύο χωρών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Αναζητήσεις
emiris kypros
Τυχαία Θέματα