Ο Εμπαπέ φέρνει μεταγραφή στη... Γιουνάιτεντ

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να πυροδοτήσει μεταγραφική βόμβα αξίας 180.000.000€ και ταυτόχρονα να... φτιάξει μία νέα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από την "καραμπόλα" θα επωφεληθούν όλες οι πλευρές.



Το 2013 η Ρεάλ Μαδρίτης έγραψε ιστορία αποκτώντας τον Γκάρεθ Μπέιλ έναντι 100.000.000€ από την Τότεναμ και ουσιαστικά ανέβασε τον πήχη των... εκατομμυρίων. Τρία χρόνια αργότερα ήρθε η σειρά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πάρει

τη σκυτάλη, αφού η μετακίνηση του Πολ Πογκμπά από τη Γιουβέντους ξεπέρασε εκείνη του Μπέιλ κατά 5.000.000€!

Οι δυο αυτές ομάδες είναι πιθανό να μπλεχτούν ξανά σε ένα μεταγραφικό ντόμινο, που θα σημάνει αυτόματα και το... σπάσιμο του ρεκόρ ξανά από τη "βασίλισσα". Όπως είναι γνωστό, η Ρεάλ έχει τον πρώτο λόγο για τον Κιλιάν Εμπαπέ, όμως τα 180.000.000€ είναι... πολλά και πρέπει να βρεθούν οι απαραίτητοι πόροι.

Κάπου εδώ έρχονται Γιουνάιτεντ και Μπέιλ. Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, στόχος των "κόκκινων διαβόλων" είναι κάθε χρόνο να πηγαίνει στην ομάδα ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης, έτσι ώστε να... ανέβει το πρεστίζ του συλλόγου.

Με τον Μπέιλ να ζορίζεται λόγω τραυματισμών και τον Εμπαπέ να πρέπει να παίξει, ο Ουαλός επιθετικός μοιάζει ως ο καταλύτης που θα βολέψει όλες τις πλευρές.

Keywords
Τυχαία Θέματα