Ο δολοφόνος που νίκησε στο «Ραντεβού στα τυφλά»

Οι τρεις άνδρες κάθονται πίσω από τον τοίχο περιμένοντας με αγωνία αν η νεαρή δασκάλα υποκριτικής θα τους διαλέξει για να βγουν ραντεβού. Είναι το «Ραντεβού στα Τυφλά» στο μακρινό 1978, όπου τα υπονοούμενα και ο τόνος της φωνής που χρησιμοποιούν οι υποψήφιοι είναι αρκετά για να πείσουν τη γυναίκα από την άλλη πλευρά του τοίχου ότι είναι η ιδανική επιλογή.

«Ποια είναι η καλύτερα ώρα για σένα;» ρωτά τον πρώτο υποψήφιο, ονόματι Rodney Alcala η Cheryl Bradshaw. «Η νύχτα, αυτή είναι η καλύτερη ώρα, τη νύχτα γίνονται τα καλά» της απαντάει εκείνος, με το πολλά υποσχόμενο ύφος

του και το λάγνο βλέμμα του.

Η Cheryl γοητεύεται και τελικά τον επιλέγει. Κάτι μέσα της όμως την κρατάει από το να βγει μαζί του, αυτό το ανατριχιαστικό βλέμμα του, όπως είχε παραδεχτεί. Το ένστικτό της δεν την γέλασε. Ο Rodney Alcala ήταν ένας μανιακός δολοφόνος, που μερικά χρόνια πριν τη συμμετοχή του στο τηλεπαιχνίδι είχε σκοτώσει δύο γυναίκες και είχε βιάσει μία 8χρονη.

Η δολοφονική του δράση δεν σταμάτησε ούτε μετά το παιχνίδι. Σήμερα βρίσκεται στην πτέρυγα με τους θανατοποινίτες και περιμένει πότε θα τον εκτελέσουν. Καταδικάστηκε για πέντε δολοφονίες, αν και ερευνητές εικάζουν ότι ο αριθμός των γυναικών που σκότωσε κυμαίνεται από 50-130. Ο εισαγγελέας υποστήριξε ότι ο Rodney «έπαιζε» με τα θύματά του, τα έπνιγε μέχρι λιποθυμίας, περίμενε να ανακτήσουν τις αισθήσεις τους και μετά τα σκότωνε. Μέσα στο διαμέρισμά του βρέθηκαν περισσότερες από 1.000 φωτογραφίες, κυρίως γυναικών και έφηβων αγοριών σε αισθησιακές πόζες. Κάποια από τα «μοντέλα» του ίσως ήταν και θύματά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα