«Ο Άρης έδειξε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον»

Οι δηλώσεις του νεοφερμένου άσου του Άρη Λεμεσού, Φραντς Μπρόρσον. Απόσπασμα της συνέντευξης του Σουηδού στόπερ στην εφημερίδα της πατρίδας του Expressen, η οποία φιλοξενείται και μεταφρασμένη στα ελληνικά, στην ιστοσελίδα «Ypervorioi.blogspot.com».

Το ρολόι μόλις πέρασε τις 20:00, έχουν περάσει σχεδόν 27 ώρες από τότε που παρουσιάστηκε ο Φραντς από τον νέο Κύπριο εργοδότη του. «Δεν έχουν περάσει πολλά ήσυχα λεπτά, από τότε», λέει ο Φρανζ Μπρόρσον, σε μια τηλεφωνική γραμμή που είχε η εφημερίδα μαζί του από την Κύπρο.

Ο πρώην στόπερ της Μάλμο κάθεται στο προσωρινό ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό του καθώς ψάχνει για νέο διαμέρισμα.

«Δεν είχα ακούσει ποτέ για τη Λεμεσό, οπότε είχα μηδενικό χρόνο για να δω την πόλη πριν. Αλλά έψαξα λίγο στο google και βγήκαν πολύ ωραίες φωτογραφίες! Τώρα είμαι εδώ για λίγες μέρες, έχω φάει σε καλά εστιατόρια, ήμουν στην παραλία και ψάχνω για διαμονή. Είναι μια πολύ ωραία πόλη, μπορώ να φανταστώ ότι είναι κατάμεστη από κόσμο την άνοιξη και το καλοκαίρι», λέει ο Φρανζ Μπρόρσον.

Για τον Φρανζ Μπρόρσον οι τελευταίες εβδομάδες ήταν ταραχώδεις, παρά το τέλος του πρωταθλήματος. Ο Φρανζ Μπρόρσον έχει συναντήσει συλλόγους και εκπροσώπους από διάφορους συλλόγους. Κάθισε σε συναντήσεις, όπου σκέφτηκε και το επόμενο βήμα του στην καριέρα του. Η Κύπρος προσέλκυσε με το ζεστό της κλίμα. Ο Άρης Λεμεσού τράβηξε με τις φιλοδοξίες του.

«Υπήρξαν πολλές διαφορετικές συναντήσεις με διαφορετικούς συλλόγους κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα. Υπήρξε ενδιαφέρον σχεδόν από παντού στον κόσμο», λέει ο Φρανζ. «Μα ο Άρης έδειξε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, πολύ απλά. Ήθελαν να κατέβω και να τα δω όλα με τα μάτια μου. Το έκανα και μόλις μιάμιση εβδομάδα αργότερα κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αυτό ήταν σωστό. Υπήρξαν κάποιες διαπραγματεύσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά στη συνέχεια καταλήξαμε σε μια καλή λύση.

«Ο ιδιοκτήτης μου έκανε καλή εντύπωση»

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα