Το facebook «κατέβασε» σχόλιο Υποναύαρχου για τα όσα έγιναν στο Σύνταγμα τη Πρωτοχρονιά

Ο Υποναύαρχος ε.α Βασίλης Πολίτης ένιωσε την ανάγκη να εκφράσει την άποψη του για τη συγκέντρωση πλήθους κόσμου στη πλατεία Συντάγματος στην αλλαγή του χρόνου. Εκεί η συντριπτική πλειοψηφία ήταν αλλοδαποί και κάποιοι απ΄ αυτούς ακούστηκαν να υβρίζουν τον πρωθυπουργό.

Ο κ.Πολίτης έγραψε ένα σχόλιο στο facebook το οποίο μάλιστα θέλησε να το προωθήσει επί πληρωμή. Το νόημα όσων έγραφε ήταν πως αν ο ίδιος έβριζε δημόσια τον πρωθυπουργό θα άλλαζε χρόνο στο κρατητήριο και θα παρέμενε σ΄ αυτό μέχρι μετά τα Θεοφάνεια, προκειμένου

να δικαστεί.

Το facebook στο οποίο ανέβασε το σχόλιο του, τον λογόκρινε και του ζήτησε να το αλλάξει… Ζούμε σε μία περίεργη εποχή που γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη. Δεν είναι πλέον καθόλου δεδομένο ότι όλες οι απόψεις είναι προσβάσιμες σε όλους μας, άσχετα αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε μ΄ αυτές.

Το μήνυμα του facebook προς τον κ.Βασίλη Πολίτη.

Όλες οι ειδήσεις

Από την πρώτη υπέρπτηση με UAV στη Ρω, φθάσαμε στις 34 παραβιάσεις από τουρκικά μη επανδρωμένα σήμεραΟ «φίλος» Ρούτε τοποθέτησε υπουργούς με καταγωγή από ΤουρκίαΑκόμη 560 εκ. ευρώ στην Τουρκία από την ΕΕ! Πρ.ΕμφιετζόγλουΓελοιότητες Ακάρ με βίντεο και γιατί τα 1.950 μέτρα που κολυμπούν οι «δικοί» του δεν είναι αρκετά

The post Το facebook «κατέβασε» σχόλιο Υποναύαρχου για τα όσα έγιναν στο Σύνταγμα τη Πρωτοχρονιά appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υποναύαρχου, Σύνταγμα, Πρωτοχρονιά,yponavarchou, syntagma, protochronia